Tisíce obyvatel jsou násilím unášeny do Ruska, zní z Mariupolu.

20. mar. 2022 | 9 komentáre

Zdroj obrázka:

Velké množství obyvatel Mariupolu, který je v posledních dnech v podstatě nepřetržitě bombardován ruskou armádou, bylo podle místní radnice v posledním týdnu odvlečeno do Ruska. Informoval o tom britský server deníku The Guardian, s odvoláním na radu města Mariupol.

9 komentárov

  1. Verím, že raz sa pravdu dozvieme. A dúfam, že to nebude trvať dlho. Pravda vždy nakoniec zvíťazí!!! tak ako zvíťazila aj na klamstvom o ZHN v Iraku!!! Tak, že tak!!!

    Odpoveda
    • hej jej len aby už nebolo neskoro aby chazari putin a zelensky na rozkaz rotschielda medzi sebou nevyzabijali všetkych rusov a slovanov . v palacich sedia chazari a bojovom poli uzomieraju slovania

      Odpoveda
  2. kto je vastnikom aka osoba je konečny prijemca zisku the guradian neni to tenisty čo platiu všetky svetove vojny a krvave revolucie

    Odpoveda
  3. OVERUJTE SI INFORMÁCIE!

    Alternatívne média často, vzhľadom k svojej neschopnosti vyprodukovať vlastný kvalitný obsah, preberajú a vykrádajú obsah iných, prevažne alternatívnych, médií. Tieto informácie neoveruje a prezentuje svojim čitateľom a poslucháčom s pripojeným odkazom na číslo úctu svojej neziskovej organizácie.

    Slovenský vysielač v minulosti propagoval články napr. z webu Zem a Vek či z dnes zablokovaného webu Hlavné správy, od ktorých sa Slobodný vysielač nikdy verejne nedištancoval.

    Nepomáhajte prosím šíriť neoverené informácie.

    Odpoveda
    • Vzhľadom na to čo „produkujú“ médiá hlavného prúdu, zaručené, údajné, vyhlásenia jednej strany, …, je na tom SV ešte dobre. Dnes je to do oči bijúca propaganda valiaca sa z komerčných médií, bez snahy širšieho rozboru a s absolútnou absenciou súdnosti. Abi sa takéto niečo dalo „predať“ tak je nutné zavrieť ústa všetkým tým, ktorí sa snažia mať širší a obojstranný pohľad.

      Odpoveda
    • ..a ty nepomáhaj kynožiť slobodu prejavu a slobodu po ňom..

      Odpoveda
    • иди в жопу сука фаашисая идиот

      Odpoveda
  4. „..a cestou do tých gulagov znásilnia starcov a pojedia malé deti.. “ Majte , preboha , trocha úcty k svojim čitateľom! Na to ,aby si ten, kto o to stojí, dokázal urobiť vlastný názor , predsa nemusí úplne nutne čítať aj takéto sra.ky

    Odpoveda
    • No i méééééédia si chtějí vydělat své jidášské stříbrňáky ne? Každý soudný člověk si udělá svůj obraz o těchto sr*čkometech.

      Odpoveda

Odosla komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *