Čínský pohled na rozhovor Biden -Si.

20. mar. 2022 | 2 komentáre

Zdroj obrázka:

Když už dnes monotematicky,  pak jistě není bez  zajímavosti  čínský pohled na  průběh a výsledky  rozhovoru  čínského a  amerického prezidenta. Vybral jsem článek na tohle  téma  z Global Times, neoficiální komunikační platformy ÚV KS Číny.

2 komentáre

  1. OVERUJTE SI INFORMÁCIE!

    Alternatívne média často, vzhľadom k svojej neschopnosti vyprodukovať vlastný kvalitný obsah, preberajú a vykrádajú obsah iných, prevažne alternatívnych, médií. Tieto informácie neoveruje a prezentuje svojim čitateľom a poslucháčom s pripojeným odkazom na číslo úctu svojej neziskovej organizácie.

    Slovenský vysielač v minulosti propagoval články napr. z webu Zem a Vek či z dnes zablokovaného webu Hlavné správy, od ktorých sa Slobodný vysielač nikdy verejne nedištancoval.

    Nepomáhajte prosím šíriť neoverené informácie.

    Odpoveda
    • Alternatívne médiá produkujú na rozdiel od médií korporátnych kvalitný obsah, lebo nie sú poplatné žiadnym korporátnm, sionistickým, satanistickým a iným záujmom.
      Jediný kto overuje zdroje korporátnych médií je americká CIA a jej odnože, ale princípom je samocenzúra všetkých mainstreamových novinárov, teda princíp kvákaj to za čo ťa platíme, alebo sa pakuj. A tak potom vypadajú aj ich informácie.
      Alternatívne médiá nekradnú peniaze občanom aby vysielali to čo je proti občanom, alternatívne médiá sú podporované dobrovoľne občanmi a nie vynútene feudálnymi daňami.
      Slobodný vysielač sa nemá a nemusí sa od nikoho dištancovať, elb vysiela slobodné názory slobodných občanov.
      Korporátne médiá sú dedičom Goebelsa.

      Odpoveda

Odosla komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *