Rezort diplomacie bude ruskému veľvyslancovi tlmočiť protest v súvislosti so Smerom.

29. aug. 2022 | 7 komentáre

Zdroj obrázka:

Odchádzajúci americký minister zahraničných vecí SR Ivan Korčok si mieni predvolať ruského veľvyslanca, bude mu hroziť prstom a hovoriť no no no…za to, že si ruský veľvyslanec na Slovensku dovolil uctiť pamiatku SNP vo Zvolene, kam ho pozvala opozičná strana SMER. Rozbitá vláda národnej katastrofy sa totiž rozhodla že na oslavy SNP nepozve tentokrát ruského zástupcu /zato nemeckého pozvala/. No a Korčok nafúknutý do nadľudských rozmerov sa teraz rozčuľuje, že ako si to mohol niekto /SMER/ dovoliť pozvať Rusa na oslavy SNP. Nehorázne čosi! Zajtra bude Rus na koberčeku a Korčok mu bude hroziť!

7 komentárov

  1. Keby Korčok mal inteligenciu a charakter nedovolil by, aby ktokoľvek zo slovenskej chuntovlády si zavolal ruského veľvyslanca „na koberček“ z dôvodu patričnosti ísť sa pokloniť pamiatke svojho ruského národa, ako i všetkých národov, ktoré zahynuli počas partizánskych bojov na Slovensku.

    Odpoveda
  2. Korčok,Naď, Čaputová a Heger sú vojnoví štváči a proti slovenské živly,nič zlé Vám neprajem,len nech ste súdení a odsúdení za vlastizradu!!! Mor ho

    Odpoveda
  3. To se divím, že je stále spokojený s jménem Ivan

    Odpoveda
  4. Korčok, ty môžeš vyhlásiť protest akurát tak Čaputovej sukni.

    Odpoveda
  5. Vládnou nám tu zrůdy , jak v ČR tak v SR , bude nutné proti nim bojovat společně !

    Odpoveda
  6. Nechce sa mi veriť, že je Korčok taký hlúpy. Ale vidím za ním americkú zástavu, tak mi je jasné, kto s ním cvičí. Korčok a Naď sú vojnoví štváči a prajem si, aby raz boli za to obžalovaní.

    Odpoveda

Odosla komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *