Hlavná časť osláv SNP bude bez verejnosti. Fico: Urobili to zo strachu, boja sa vypískania. Blaha: Bojí sa Čaputová, bojí sa Heger, bojí sa Naď.

29. aug. 2022 | 5 komentáre

Zdroj obrázka:

Na oficiálnu časť osláv výročia Povstania sa verejnosť opäť nedostane, bude len pre pozvaných. “Prezidentka dala štátne vyznamenanie podporovateľom fašizmu a spolu s vládou sa bojí ľudí. Preto bola zakázaná účasť verejnosti na oslavách SNP v B. Bystrici,” na sociálnej sieti toto rozhodnutie komentuje predseda Smer-SD Robert Fico.

5 komentárov

  1. To sú posledné záchvevy tejto fašistikej a vlastizradcovskej vlady.Dobre vedia že uznikdy nebudu sedieť ani v poslaneckych laviciach ale budu sudeni za vlastizradu spreneveru a korupciu.

    Odpoveda
  2. Eurohujeri sa boja vlastných voličov. A do urien im naskáču hlasy vďaka software. A Slováci uveria že je všetko spravodlivé.

    Odpoveda
  3. Všimnite si jednu vec – všetko, čo sa týka boja proti fašizmu je v Európe posúvané sluhami Eurofašistov na stranu, do zabudnutia. Európa sa zjavne fašizuje a nadväzuje na Hitlera, aby dokázala to na čom si on vylámal zuby, tentoraz s pomocou Američanov.

    Odpoveda
    • Ja si myslím že sa na Tom pracovalo od vzniku EU ,šak pri jej začiatkoch ešte stali ex fašisti ,dnes napr Von der Leyen jeden z potomkov tých ktorý sa podieľali na stavbe a kšefte v Osvienčimu a Brezinke dnes predsedníčka EU nikým nevolena a dosadena ….
      Keďže som sa vždy zaujímal o históriu a z dobových dokumentov viem že USA Francis a Veľká Británia mali v pláne na konci vojny hneď so všetkými zajatymi nemeckými vojakmi proti Rusku a všetkým slovanom …sú o Tom dokumenty dodnes zachovalé . Len sa prerátali ,nemci už vôbec nemali chuť bojovať ani len sami za seba nie to ešte pre veľkosť ISA a Veľkej Británii …a tým sa to vtedy pokazilo …A k našej súčasnej vláde sa už ani vyjadriť nedá ,jej a hlavne tým mladším vadí všetko čo je slovenské a hlavne tej podvodníčke zo skládky a jej verných …
      Budeme sa musieť postaviť a byť za svoju budúcnosť …a aj keď je to tu zverejnené skrz Smer SD , neverím tomu že Smer alebo smerohlas sú pre nás výhrou ,sú tiež len poskokovia eú a ich recivky sladké pred voľbami už poznáme ale pán Fico sa jasne vyjadril on je pre EU a NATO a tým pádom žiadna výhra pre Slovensko … Pellegrini ešte horšie on je ešte aj zástanca LGBT čo chce naše deti učiť onanovaniu v škôlkach a zhyralosti …Republika je už len tieň a rýchlo zabudli čo ľuďom sľubovali sú mylné ďaleko od Slovenska …..

      Odpoveda
    • Bola som tam.prejavy boli pravdive bohuzial niektorym sa v hlave nerozsvieti 😪

      Odpoveda

Odosla komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *