Orbán telefonoval s Putinom, navrhol mu prímerie.

6. apr. 2022 | 3 komentáre

Zdroj obrázka:

„Putinovi som navrhol, aby nariadil okamžité prímerie. Navrhol som budapeštianske stretnutie s európskymi lídrami a s ukrajinským prezidentom v záujme dosiahnutia prímeria. Ruský prezident reagoval pozitívne, ale dodal, že pre takýto krok existujú podmienky,“ informoval maďarský premiér.

3 komentáre

  1. orban turul chazarsky chramovy otrok rotschielda ako aj chazar zelensky či chazar vova šalomov ktorehoho goji volaju putin a do boja posielaju zomierat slovanskych mužov . vyhanaju slovanske obyvatelstvo z uzemia velkej chazarie ktoru dnes volaju velky izrael

    Odpoveda
  2. Gesto . Orbán je strojcom populustických póz ako Fico. On dobre vie , že prímerie s demokratickou totalitou a terorom je odloženie agresie na neskôr. Vydychaju sa navozia tam zbrane a začne to znova ako v r. 2014 . Aj ten fake news o masakre v Ničí vznikol len preto , že im Rusi ustúpili.

    Odpoveda
  3. Orbáne ci je ti do toho, nech to na Rusku nechť to vyřídí podle svého. Každý kdo má do zádele díru je chytrý jak rádio. Jsem na tebe zvědaví jak se pochlapíš s EU, ale abych řekl pravdu moc ti nevěřím.

    Odpoveda

Odosla komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *