Nebezpečí jaderné války je vážné, uvedl Lavrov. Moskva cítí porážku, reagoval Kuleba.

26. apr. 2022 | 2 komentáre

Zdroj obrázka:

Milé deti, ak hrozí jadrová vojna, pri ktorej všetky do nohy zomriete potom je samozrejme úplne tým najlepším riešením ďalej pokračovať v tom čo robíme doteraz, to je predsa logické, nie? Vlastne nie, práve naopak, ak hrozí jadrová vojna s Ruskom, potom by sme mali ešte viac zbrojiť a ešte viac zbraní posielať Ukrajine. Veď viete, nech je viac mieru. S entuziazmom k tretej svetovej, nech európske hodnoty, láska a pravda naveky zvíťazia!!!

2 komentáre

  1. Tak dnes stolverka aj guteres o dušu utekajú do Moskvy. Čo tam chcú? Prečo si nepozvali Putina na koberček? Jáj, no to by musel byť z nich Putin posratý…a to on nieje. Preto utekajú s prosíkom do Moskvy !!! o ( „humanitrne koridory“ – info pre debilných serosovcov ) ( „prepustanie amerických a iných hajzlov“ – skutočný dôvod, bojujúcich na ukroruine proti Rusku a aktuálne zalezených v norách v Mariopule ako potkany. Debata bude ťažká, ale nie nemožná. Úplne stači prestať podporovať fašistov fašistami, podpísať prímerie s totálnou denacifikáciou a odzbrojením fašistov, samozrejme s výlučným kurátorstvom Moskvy. Ale to oni neprijmu, seres nedovolí. Predsa neinvestoval do ukrruiny a bideta, aby mu to popadalo a zisk sa vyparil. Takže žiaľ mier nebude a ručné čistenie bude musieť pokračovať.

    Odpoveda
  2. Keď si niekto myslí, že 140 miliónové Rusko sa môže konvenčnými zbraňami brániť od severného Nórska, cez Ukrajinu, Balkán, Gruzínsko, Kazachstan až po Kurili, musí byť padnutý na hlavu.
    Ide mu o holú existenciu. Lenže tak isto Deep state-u, stojaceho na dolári. Preto asi všetci pokapeme.
    Planéta si konečne vydýchne, keď sa zbaví tohto živočíšneho druhu.

    Odpoveda

Odosla komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *