Chmelár hodnotí udalosti v Buči opatrne a varuje: To, čo robíme, je samovražda štátu v priamom prenose.

6. apr. 2022 | 1 komentár

Zdroj obrázka:

Vojna na Ukrajine opäť rozdelila našu spoločnosť. Po koronakríze prišla ďalšia, tentokrát však iná, ešte horšia. Začali sa totiž čistky proti tým, ktorí nejakou formou neodsúdili ruskú agresiu na Ukrajine, či Rusko a Putina nevideli ako najväčších vrahov: „V situácii, keď sa akékoľvek pochybovanie, otázky a pripomínanie nepríjemných skutočností označuje za zľahčovanie vojny, treba byť naozaj v strehu.“

1 komentár

  1. Pochybujem, že Klaus, či Chmelár, ako z hľadiska medzinárodnej politiky nuly, disponujú informáciami, ktoré mal Putin pri rozhodovaní. Preto ho označiť ako hlúpe je prejavom samoľúbosti. Neviem, nehodnotím.
    Mňa dnes zaujíma, či sa v migračnej vlne z Ukrajiny k nám nedohrnú týpky, ktoré zrevitalizujú raketing, dominujúci tu v 90-ych rokoch. A tentokrát sa nemusí orientovať len na krčmy, či rýchlovykvasených kapitalistov. Ale aj na bežné domácnosti.
    Tak bacha!
    Klausovho kotkodákania mám už plné zuby. Od jeho slávnej insitnej šokovej terapie. To je tak, keď blbeček z nejakej kancelárie ide riadiť národné hospodárstvo. Stačí si spomenúť na jeho víziu golfových ihrísk miesto obrobených rolí.

    Odpoveda

Odosla komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *