Mobilizácia: Kyjev chce prinútiť mužov vrátiť sa. Kuleba potvrdil obmedzenie služieb konzulátov.

23. apr. 2024 | 3 komentáre

Zdroj obrázka: AP

Doteraz sme vždy pri migrantoch, ktorí utekali pred vojnou počúvali, že je nemožné vracať ich späť do krajiny, kde by im hrozila smrť. Preto sa sem do Európy valili a valia bez obáv africkí a blízkovýchodní migranti, ktorí tu musia ostať, lebo u nich doma nie je bezpečno. Fajn. A čo Ukrajinci? Pri nich táto zázračná formulka neplatí? Ich je možné vrátiť, respektíve vyhnať späť do krajiny, kde zúri vojna a kde im hrozí smrť? Politické „ľudskoprávne„ mimovládky nič? Ticho?

3 komentáre

  1. GLOBSEC 2024 sa má konať v Prahe. Martin Poliačik je Senior Associate Fellow pre GLOBSEC Kyiv Office tak navrhujem presunuť GLOBSEC 2024 do Kyjeva a potom priamo na front. Heroj Poliačik vyhlasoval ako bude Kalašnikovom strieľať rusákov. Do zbierky Munícia pre Ukrajinu sa vraj zapojilo 50585 darcov, uvedomujú si ako by pomohli na fronte a tam by možno pochopili, že MIER nie je odvodený od slova MIERIŤ…

    Odpoveda
  2. Choď si tam sám, hňupe!
    Tiež pôvod ako Zelebubon, Arestovič, Reznikov, Kolomojský, Achmetov, Porošenko,…?

    Odpoveda
  3. Tak Kuleba hurá do první lajny ono se to za bukem žvaní, ale ukažte jací jste vlastenci. Myslím si ovšem, že je v brzské době stejně nic dobrého nečeká, denacifikace se blíží mílovými kroky. Proto aby s ještě zavděčili páníčkovi.

    Odpoveda

Odosla komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *