Žiadny ľudskoprávný princíp nepredpisuje samovraždu národa

16. jan. 2017 | Nekomentovaný výber | 3 komentáre

Zdroj obrázka:

Viktor Orbán si už neberie servítky do úst. Jeho prejav stojí za to

Zdroj: Žiadny ľudskoprávný princíp nepredpisuje samovraždu národa

3 komentáre

  1. Orbán má absolútnu pravdu! A to si – podľa mňa – ešte predsa dával servítku pred ústa; realita sa dá primerane nazvať aj tvrdšími slovami. V otázke obrany územia pred migrantami by Slovensko malo s Maďarskom úzko spolupracovať. Ideálne by bolo, keby tak vzájomne urobila celá V4, prípadne pribrať aj Srbsko, Chorvátsko, Slovinsko, Bulharsko a Rumunsko. Spoločnými silami by sme to dokázali! Ide o budúcnosť a existenciu našich potomkov, a o to, či naša kultúra vôbec prežije. Môže ísť ešte o niečo viac?

  2. Súčasné politické elity zlyhali rovnako ako zlyhali na konci stredoveku šľachtici. Ako aj stredoveké elity, aj dnešné politické elity a ich organizácie sú zmesou banditov s kreténmi, ktorí zapredali ľudí ktorých reprezentujú, ničia všetko hodnotné a celá ich aktivita je zameraná na obranu svojich nezákonnych výdobytkov a na potlačenie pravdy.

  3. Je smutne ze v tychto casoch sa musime pozerat na takyto prejav ako na velmi odvazny. Nezostava mi nic ine len panovi Orbanovi zase raz zatlieskat.