Už i Stoltenberg a Borrell ví, že se ledy lámou! Hodně lámou!

14. jún. 2022 | 3 komentáre

Zdroj obrázka:

Stoltenberg  nejvyšší  potentát  NATO a jeden  z  největších  světových  rusobijců  přes víkend  navštívil  Finsko. Aby  si tam s  finským prezidentem padli do náruče a notovali  o  tom , jak  NATO je  úžasné, brání  mír, zažene  Putina a  tak podobně. Klasika. Jenže  on  tam dal  rozhovor,  který, v podstatné  části, převzal švýcarský  portál Blick. A  to je tedy nářez!!!  Než padlo rozhodnutí  převzít  to na dnešní Kosu,  četl jsem ho nejméně  3x, abych se  ubezpečil, že se mi to nezdá!  Takže  abych  vás  navnadil,  dám do perexu  jak originální  titulek a podtitulek, tak hned  i českou verzi. A ujišťuji vás,  že  vidíte  dobře  a nejde o nejapný  žert: Generální tajemník NATO Stoltenberg mění rétoriku: „Kolik území je Ukrajina ochotna obětovat pro mír?“

 

3 komentáre

  1. Stoltenberg, či barel nie sú žiadni rusobijci. Iba predposratí úradníci.
    To, čo sa dnes odohráva, nie je horúca vojna.
    Všetko to vedie do ekonomickej vojny. Rusko s minimálnymi stratami sa snaží smažiť Ukrajinu a tzv. kolektívny Západ ide do bankrotu. Bez plynu, bez ropy, bez elektriky, bez exportu.
    S LGBTI a pod. picciovinami sa neuživí.
    Alebo áno?!

    Odpoveda
    • Ináč, pohľad na ilustračnú fotku: 2 blbečkovia.
      Toto má riešiť problémy ľudstva?!

      Odpoveda
  2. No chudáčci Ukradinský, tak jste v tom zůstali sami a pokud si někdo myslel že to dopadne jinak tak musí být zkutečně ducha mdlého. Jen jsem zvědav na jaký toaletní papír začne používat pro Ukrajinu tzv český premiér Petr Fiala, pro toho dementa to musí být větší rána než pro feťáka Zelenského.

    Odpoveda

Odosla komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *