USA: Útok je blízko, opusťte Ukrajinu do 48 hodín. Kryjete vlastnú agresiu, reaguje Moskva.

11. feb. 2022 | 2 komentáre

Zdroj obrázka:

Ruský minister obrany zároveň vyzval Západ, aby prispel k zníženiu napätia tým, že prestane vyzbrojovať Ukrajinu. „Zo všetkých strán sa to deje, robí sa to verejne. Robí sa to demonštratívne. Dosť dobre nie je jasné, kvôli čomu,“ povedal Sergej Šojgu pri stretnutí s britským ministrom obrany Benom Wallacom v Moskve.

2 komentáre

  1. Ani by som sa Rusom nedivil! Lebo USA chcú vojnu silou, mocou. Ďaleko od brehov Ameriky a najlepšie v RUSKU. Hitler dostal na frak a vôbec by som to doprial aj vojnovým štváčom z USA.
    Rusi sa správajú suverénne. Bude to asi preto, že to majú spočítané a priamej konfrontácie RUSKO : USA sa neboja. Neviem prečo je to tak, ale ich už prestalo baviľ iba sa hádať?! Boh nás opatruj

    Odpoveda
  2. Vedia niečo čo nik iný nie. A síce vedia to preto lebo to urobia oni sami, už je to naplánované, už je to v plnom prúde, už sa to nedá zastaviť. Rusko zakročí okamžite keď fašisti z Kyjeva začnú ofenzívu na Doneck!!! Vojna potrvá cca dva týždne a bude koniec. Tu sa Rusko nebude s nikým maznať ako to robili v Sýrii!!! Toto je totižto tak povediac u nich doma za humnom. Tak, že tak!!!

    Odpoveda

Odosla komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *