Teorie a praxe. V podání RAND Corporation a toho, co se děje na Ukrajině.

11. júl. 2022 | 3 komentáre

Zdroj obrázka:

Hĺbková analýza správy, ktorú si objednala americká armáda a ktorá ukazuje, ako sa pozerajú Američania na Rusko. Nevidia v ňom nepriateľa ani globálneho rivala Ameriky, ale napriek tomu radia, ako Rusko zaťažovať, poškodzovať a fakticky destabilizovať.

3 komentáre

  1. Robia predsa to isté, čo robili po zavedení železnej opony voči tzv.komunistickým krajinám. Napríklad presne voči socialistickému Československu použili ten systém znervózňovania a zastrašovania: najprv otvorená diverzia po 1948, pred 1989 znervózňovanie lákaním „mozgov“ a embargami, zastrašovanie zbraňami na hraniciach a prítomnosťou a-hlavíc v Nemecku. Alebo čo myslíte?

    Odpoveda
  2. Báchorky!!! Ak by to bola pravda tak by sa nesrali do Ruska. USA sú darebácky štát a chceli by diktovať všetkým, Rusko ako jediné na svete sa dokázalo USA vzoprieť a zároveň mu aj vzdorovať. Štáty ako Irak, Líbya síce sa vzopreli ale nedokázali vzdorovať. Darebácky štát USA ich napadol a zničil. Následne ich ešte aj vykradol. Rusko síce tiež okradli, nie však vykradli a aj tak ho nedokážu ani napriek tomu zničiť. Rusko je omoc silnejšie a v dnešnej dobe disponuje aj silnejšími zbraňami.

    Odpoveda
  3. Ukrajina skončí jako suchozemský stát , jen zemědělský a bez průmyslu !

    Odpoveda

Odosla komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *