Svět by mohl vidět rekordní šok v zásobování ropou.

24. mar. 2022 | 5 komentáre

Zdroj obrázka:

Sankcionisti, kterým není nic zatím vůči Rusku přijatého dost dobré a dostatečné v  trestání Putina, nyní  běsní nad pokračujícími odběry  plynu a nafty  od zloducha.  Okamžitě  tyhle dodávky  stopnout a  tím Kreml připravit  o zdroje  nutné pro vedení  války, zní jednoduchá mantra! Hned! Ještě v téhle minutě. Prý je potřeba. Je jejich posvátným kánonem. A ti, kteří  zastupují jiný  názor, především německá, holandská a  maďarská vláda jsou vláčeni bahnem.

5 komentárov

  1. Vlk si mýli ropu s naftou, ktorú predsa od Ruska nikto nekupuje.

    A čo sa týka odberu ropy a plynu z Ruska, bude to tažké a veľmi bolestivé, ale treba sa postupne odpútať od Ruska. Netreba hľadieť na peniaze, ale životy ktoré vďaka špinavej Ruskej agresii, deň, čo deň, vyhasínajú.

    Odpoveda
    • nemýli si ropu a naftu. Rusko skutočne vyváža obrovské množstvá nafty. Pri spracovaní ropy sú frakcie benzín, nafta, mazut a asfalt (je toho viac, ale toto sú hlavné frakcie, pričom nafta sa môže zamieňať aj s ľahkými vykurovacími olejmi). Keďže v rusku skoro všetko jazdí na benzín, majú prebytok nafty a tú exportujú. A práve nafta ako derivát ropy teraz extrémne zdražuje, aj keď ceny ropy mierne klesajú. Jej nedostatok v EÚ sa vykrýval dovozmi, ktoré sú zastavené, alebo zastavením hrozia, a tak stúpajú futures na naftu a tým aj jej spotové ceny. Naftu nevyvážajú ani krajiny perzského zálivu a ani USA (títo ju sami dovážali z Ruska v obmedzenom množstve – údajne). Pozri rubriku komodity na serveri patria.cz.

      Odpoveda
    • Vivat Putin
      Smrt Fasizmu a NACIZMU !!!!

      Odpoveda
  2. 1. jarny den jRaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa1.

    Odpoveda
  3. a prečo rotschield zdražuje ked sa zaplnuju ropou aj stare vytažene ložiska . je načase znarodnit rotschielda atu jeho korporatnobankstersku šlachtu 1% bohatych psychopatov treba mu vystrojit revoluciu aku ešte neorganizova satan

    Odpoveda

Odosla komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *