Strana Spolu Miroslava Kollára má snem. Je tam aj Dzurinda, čaká sa oznámenie „projektu“.

10. dec. 2022 | 3 komentáre

Zdroj obrázka:

Strana Spolu Miroslava Kollára má v sobotu snem – už piaty celoslovenský. Pozvala si aj premiéra Eduarda Hegera a expremiéra Mikuláša Dzurindu. Avizovala, že prostredníctvom videa sa prihovorí aj predseda Európskej ľudovej strany Manfred Weber. Kollár už minulý týždeň oznámil, že s Dzurindom má projekt, ktorý je už „ideovo pripravený“.

3 komentáre

  1. Tento chriašteľ, marketingový produkt Paľka Ruska a ambasády na Hviezdoslavovom námestí, prečo ešte nepapkajú spolu v cele z jedného ešusu za rozpredaj Slovenska ?

    Odpoveda
  2. Na to, aby sa človek dostal k hrantu s verejnými zdrojmi, treba PROJEKT. Projekt, ako zase s ľuďmi vydrbať. Dvojnásobné platy dnes nezaberú. Niečo reformovať už nejde, lebo všetko je už beznádejne dodrbané. Bude to niečo iné. Hodné Dzurindovo prenikavého intelektu.

    Odpoveda
  3. Každý kto má dieru v ri. TI si ide založiť vlastnú stranu. Hrôza. A najviac je na to strašné to, že sa tu objavuje ten zombie krpatý cigáň s krvavými paprčkami Dzu. Rinda. Boh ochraňuj Slovensko!!! Už zase niečo idú skúšať na hlupákov. Mám veľké obavy, že sa im to zase raz podarí.

    Odpoveda

Odosla komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *