Slovensko je najhoršie hospodáriacou krajinou EÚ. Mierime priamou linkou do bankrotu.

9. sep. 2021 | 6 komentáre

Zdroj obrázka:

Slovensko je najhoršie hospodáriacou krajinou EÚ. Mierime priamou linkou do bankrotu. 1

Odborníci nad hospodárením Slovenskej republiky dvíhajú varovný prst. Ak sa slovenská vláda veľmi rýchlo nespamätá, budeme smerovať priamou linkou do eurovalu. Za nastúpenú grécku cestu však môžu obe vládne garnitúry – terajšia i minulá. A to rovnakým dielom. Zbytočne si teraz prehadzujú loptičku zodpovednosti pred verejnosťou.

6 komentárov

  1. Nemusí byť ani odborník, každý človek so zdravým rozumom to vidí. Na vine nie je len terajšia a bývalá vláda, na katastrofálnom hospodárskom, vedomostnom, sociálnom a kultúrnom úpadku úpadku sa podieľajú všetky poprevratové vlády. No prím v likvidácii majú politické strany financované štátom a zločinní politici, ktorí rozkrádajú a predávajú majetok štátu nehoráznym spôsobom. Terajšia vláda pokrytecky pod falošnými zámienkami to ničí vrátane ľudí definitívne !

    Odpoveda
  2. S nadpisom aj ja môžem súhlasiť. Obsah však nezodpovedá skutočnosti. Európska komisia každý rok kontroluje náš rozpočet. V minulých rokoch ani náhodou nepredpovedala scenár gréckej cesty.Aj keď určité rezervy sme mali aj v minulosti.To, ako vláda hospodári dnes, je jeden čistý amaterizmus a chaos.

    Odpoveda
  3. Máme polia máme mnoho nezamestnaných prečo tím ľuďom nedáte polia aby ich obrabali? Prečo poľnohospodáry nedoja dobytok aby sme mali dostatok mlieka na výrobu mliečnych výrobkov a nemuseli by sme dovážať. A to je len zlomok toho ho sa dá na Slovensku spraviť. Len tu každý hrabe len pre seba tak to aj vyzerá.

    Odpoveda
    • Lebo Európska Únia a nezmyselné prispôsobenie sa SR dotačnej politike EÚ. A okrem toho – ľudské práva – lebo aj neidentifikovaný majetok poľa je NIEKOHO…idioti

      Odpoveda
  4. S nadpisom možno súhlasiť, ale keď si prečítate obsah článku, to je čistý abstrakt sulíkovskej pravicovej argumentácie a manipulácie: a nesedí náhodou ten Sulík vo vláde ako minister a jeho SaS nie je vládnou koalíciou? Čo už sa začali voľby!?

    Odpoveda
    • Myslíte toho, čo nespravil dve vysoké školy technického zamerania a ukončil iba ekonomiku, (vraj ju nespraví iba ten, koho prejde električka) ? takýto človek nerozumejúci výskumu, vývoji a výrobe je ako stvorený na post ministra, ktorého kompetencia je okrem iného aj podpora domáceho výskumu, vývoja a výroby.

      Odpoveda

Odosla komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *