Slovensko dodá Ukrajine osem kusov húfnic Zuzana 2, kontrakt je podpísaný.

2. jún. 2022 | 4 komentáre

Zdroj obrázka:

Zuzana pozerá do Zuzany a raduje sa. Lebo verí, že samohybné delá prinesú na Ukrajinu viac mieru, že zachránia viac životov a vôbec, že budú brániť našu „demokraciu a slobodu„.

4 komentáre

  1. ja len dufam, ze tohto smrtonosa jedneho dna stihne spravodlivy trest…

    Odpoveda
  2. Ak podpora EU a jej jednotlivých štátov bude pokračovať v tomto duchu, tak sa zrejme verejná mienka čoskoro obráti a bude proti tej patentovanej t.j. oficiálnej a médiami propagovanej. Vytvárame hodnoty, z týchto hodnôt takí ako sú Ćaputová ,odoberú čiastku a podporia ňou vojenský zámer. My všetci sme tak na konflikte zúčastnení. Dane by mali byť dobrovoľné, alebo by sme mali mať možnosť určovať na čo sa nami vyprodukované hodnoty využijú.

    Odpoveda
  3. Čo by asi dnes boli Naď s Čaputovou bez 89-eho?
    Po aktívnej práci v rôznych funkciách v Socialistickom zväze mládeže by asi boli zvolení ako mladí nádejní adepti do Ústredného výboru KSČ, kde by ziapali na imperialistickú militaristickú politiku Západu.
    Všetci sme nejakí.

    Odpoveda
  4. Exportérka Zuza predala Zuzany. Kontrakt asi podpisovala sama s lehotou úhrady „nikdy“. Havel sa v hrobe rozrotoval, pretože vie, že Zuzany sa budú používať na streľbu na centrum Donecka do detí a matiek, jej to nevadí, len´bo podľa nej Rusi nie sú ľudia. Fašistka.

    Odpoveda

Odosla komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *