Slovenskí jastrabi Korčok a Naď majú s DCA po chlebe, generálny prokurátor Maroš Žilinka im zavaril.

7. jan. 2022 | 8 komentáre

Zdroj obrázka:

Proces ratifikácie Dohody o spolupráci v oblasti obrany medzi SR a USA (DCA) naráža na čoraz viac problémov. Predstava súčasnej koalície, že táto kontroverzná zmluva bude ratifikovaná bez väčšieho rozruchu, je definitívne passé.

8 komentárov

  1. Najhoršie čo sa mohlo udiať u nás sú ľudia , ktorí riadia tento štát.
    Spamätajte sa voliči OĽANO,SAS,Za ĽUDI …, pretože čo títo napáchajú svojimi nerozvážnymi rozhodnutiami, nikto a nikdy to už nenapraví. Síce budeme žiť na dnešnbom území, ale už len ako cudzinci…

    Odpoveda
  2. Už by bolo načase pomenovávať veci pravými menami, toto je vlastizrada a s aktérmi podobných činov je potrebné nakladať veľmi tvrdo a rázne! Nie je možné aby si skupinka zapredancov pri moci dovolovala takéto zákernosti a ešte by aj chcela týmto spôsobom spokojne dovládnuť. Zradcov minimálne do väzenia o chlebe avode

    a zrejme budú zase nutné nové voľby.Len dúfajme že ich zase nevyhrajú amer.mimovladky!

    Odpoveda
  3. Žiadne politická strana nemá splnomocnenie národa k takémuto kroku, žiadna ani nemala vo volebnom programe uvedenú túto okupáciu usákov na našom území a tak je celá táto snaha schváliť agresiu týchto na naše územie je čistá vlastizrada a mala by tak byť chápaná, čiže všetkých aktérov tohto svinstva zavrieť a všetkých amikov vyhostiť. Tiež zrušiť ami ambassy a poslať ich domov.

    Odpoveda
    • Tak to si myslím aj ja súhlasím

      Odpoveda
  4. Inváziu amerických vojakov si neželám. Sú to teroristi a všade kde noha amerického vojaka vstúpila sa prelievala krv.
    Nech sa doma hrajú na vojakov darmožráči.

    Odpoveda
    • Neželám si vstup cudzích vojsk na našom území je to neprijateľné otázka prečo rozhodujú bez nás ? Má byť na to referendum?

      Odpoveda
    • Veľmi správne a p ravdivé hodnotenie práce američanov

      Odpoveda
  5. Na Slovensku je samozrejmosťou, že politika je nadriadená Ústave SR a politici si robia čo chcú! Ak je tu čo i len náznak s podozrenia z vlasti zrady, prečo orgány činné v trestnom konaní nekonajú !

    Odpoveda

Odosla komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *