Rusko naliehavo žiada Slovensko o vysvetlenie svojich plánov.

1. feb. 2022 | 22 komentáre

Zdroj obrázka:

A je to tu. Už si našich vojnychtivých militaristov všimli aj v samotnom Rusku. A kladú im dôležitú otázku: „Ako chce Slovensko splniť svoj záväzok neposilňovať svoju bezpečnosť na úkor bezpečnosti iných štátov na základe princípu nedeliteľnosti bezpečnosti.“

22 komentárov

  1. Nikoho nezaujíma náš, váš názor. My môžeme maximálne len diskutovať a prizerať sa.

    Ak predstavitelia štátu, štátov chcú konflikt, tak konflikt bude. A vy, čo vám zostáva? Maximálne len to, aby ste sa postavili do prvej línie, aj keď by ste akúkoľvek konflikt odmietali.

    Zatiaľ, čo ľudia, ktorí sú zodpovední za konflikt, sú v bezpečí a neohrozujú svoj život. Vy ten svoj ohrozite priamo.

    Píšem to, ak by prišlo k eskalácii na východe. A myslím, že to vyhovuje USA, ak ku tomu príde.

    Odpoveda
  2. Čo nepošlú USA na Ukrajinu svojich vojakov aby položili životy za Ukrajinu ale z iného štátu riadia vojnu a je im jedno kolko Rusov-Ukrajincov zarve.Za každú cenu oslabiť Rusov a dostať sa k nim čo najbližšie.Podmaniť si celú EU.Vyčuranci.

    Odpoveda
  3. Vojnu chce Rusko a všetko tomu nasvedčuje desaťtisíce soldátov len tak čaká už 2-3 mesiace na hranici s Ukrajinou a takisto v Bielorusku to nech si ich propagandu Rusi tlačia oslom a nie tu mali sme ich tu 21 rokov a prečo odišli lebo ich tu nikto nechcel v strednej Európe Rusi sú väčší agresori ako USA a NATO boli a chcú byť znovu!!!

    Odpoveda
    • Trápne komentáre hlúpe, že Rusko niekoho ohrozuje!!!!!!!

      Odpoveda
    • Dementa reakcia!!!
      Reagujem na: „Vojnu chce Rusko a všetko tomu nasvedčuje desaťtisíce soldátov len tak čaká už 2-3 mesiace na hranici s Ukrajinou“

      Rusi môžu cvičiť pri Ukrajinských hraniciach koľko chcú, veď sú doma a na svojom území.
      V tom prípade vôbec Rusko neohrozuje nikoho!!!
      Slovania by mali držať po spolu, ale zapadniarom sa darí nás rozdeliť.

      Odpoveda
    • Keby chcelo Rusko, tak načoby čakalo? Kým dorazí NATO? Už by boli v Ukrajine ty trupka

      Odpoveda
    • Vojská NATO a USA cvičia pri ruských hraniciach pravidelne, aby ukázali svoju silu, mávajú im tam každých pár rokov tankami, lodami a stíhačkami pod nosom, ako na súši tak aj na mori. Rusi postavia vojsko VO SVOJEJ KRAJINE k hranici s krajinou kde sa roky vedie konflikt, a oni sú agresori.. ste normálny? Ukrajina je skorumpovaná vláda ktorá robila všetko možné aby nasrala rusov a svojich vlastných ruských občanov, až tak že to skončilo občianskou vojnou. Rusi odmietajú pripojenie Podnesterska, Donbasu aj Luhansku k rusku už roky. Teraz ked ukrajine hrozí konflikt s ruskom tak chce využiť západ pre začatie tretej svetovej, to nám kurva treba.. ? Až na slovensko drbnú dve bomby, a nezostane tu kamen na kameni, som zvedavý kde v prdeli bude pani prezidentka a ostatní vojnoví štváči čo sa nás snažia zatiahnúť do cudzieho konfliktu.

      Odpoveda
  4. ja neviem ako bolo vôbec možno dopustiť takých ľudí dostať do vlády!?!?!? Ale keď už raz sa tam ocitli a chovajú sa ako nie ľudia,tak ich aj odtial treba dostať takým istým spôsobom ako sa sami chovajú,občania SR chcú mier, chcú prejavovať vďačnosť tým kto sa pričinil o ich slobodu a nepokračovať v chybách minulosti

    Odpoveda
    • No je to hrozny co se děje na v Česku i na Slovensku je to moc smutný. nebýt Rusů, tak nevíme co by snama bylo každý ze států nás nechal na holičkách. a tet s jdou státy proti rusku nedávno bratři a tet nenavist a to jen kvůli USA jsou to slovní ne germani cechum se nedivím ty lezli vzdcjy do zadku, ale Slováci? kdyby se mělo něco opakovat tak cesko spojenci nechaj zase na pospas. oni vědí jaký jsou Češi a jak dokážou rypat do státu které jim nic nedělají

      Odpoveda
  5. Nechápem jednu vec. Ako je možné že traja štyria fašisti – ja ich nazývam potkany majú takú silu a právomoc že odovzdajú našu krajinu tým najhorším svetovým vojnovým štváčom a vyvolávačom vojen – USA! Chcem veriť že táto fašistická klika bude už čoskoro súdená! Je mi do zvracania keď niekde vidím čo len zmienku o Čaputovej, Korčokovi, Naďovi a im podobným! Obávam sa že Slovensko zanikne.

    Odpoveda
  6. Naco tato diskuse kdyz vlada slovenska je tak fasisticka ze je zbytecne neco vubec k tomuto rict.Prodani Slovenska americanum je konecna pro rozhodovani obcanu kteri ani nevedi ze byli prodani zapadu kde budou svymi Americkymi zakladnami diktovat celou slovenskou politiku.

    Odpoveda
  7. Kto tu chce vojnu?! My nie! My ľudia nie! Tak kto?! Nech zdvihnú ruku Korčok, Naď, Čaputová a všetci zradcovia, ktorí budú hlasovať v parlamente, keď pôjde o schválenie zmluvy s USA!

    Odpoveda
  8. Zbombardujte Slovensko. Alebo ho rozdeľte medzi Poľsko a Maďarsko.Slováci za dvadsať rokov svojej samostatnosti dokázali, že sú to sprostí sedliaci.

    Odpoveda
    • To si vystihol kamo….

      Odpoveda
      • Jednoznačne to národ nechce, aby bola akákoľvek dohoda s USA. Ale keď nepôjdu na námestia a nezhodla vládu aj s prezidentkou, tak sa nič neudeje a potom nech zjeme, čo sme si navarili. Nezaslúžene si viac. Alebo nás možno prídu zruší zachrániť.

    • Jako.. maďar byť nechcem.. ale zase orbán.. možno by sme mali aj dialnicu po ktorej sa dá jazdiť..

      Odpoveda
  9. Myslím,že by se neměl nikdo plést mezi Rusko a Ukrajinu.Putin je natolik rozumný politik,který se domluví s Ukrajinou. Ovšem když do toho budou zasahovat jiné mocnosti, je to špatně. Jako Černochová tam rovnou pošle náboje.Tak kdo chce válku? Putin to rozhodně není!

    Odpoveda
    • Tu nepomôže nič iba defenestracia ej zapredanej us-luzy: čaputky, korčoka, Naďa aj klusa priamo z okien parlamentu…

      Odpoveda
      • Obávam sa, že je neskoro.

    • Vojnu chcú iba fašisti USA a NATO 🤮🤮🤮 4.ríša EU..🤮

      Odpoveda
    • Ok, takze si to zhrnme. Pred par rokmi Putin anektoval Krym. A vlastne prepacte….bolo tam referendum. Nevadi ze referendum sa konalo uz za faktickej pritomnosti neoficialnych vojenskych jednotiek a bolo iba na Kryme. To akokeby Madari zorganizovali referendum na Zitnom ostrove o pripojeni k Madarsku. Mam obavy ze viem ako by dopadlo. Potom by prisla madarska armada do slovami: No a co?….Par rokov neskor stoji stotisicova armada na hraniciach s Ukrajinou a vy tu bluznite o mierumilovnom Rusku. Mimochodom zivotna uroven na Kryme isla dost dole ak ste schopny si to dohladat. Ak poznate mapu budete vediet ktora krajina bude dalsia na rane. A oslobodenie ČSR cervenou armadou je historicky fakt, na druhej strane islo o pragmaticku dohodu medzi mocnostami, kde americania mohli oslobodit minimalne pol Ceska, keby podla dohody s Rusmi necakali niekde na juhozapadnej hranici ČSR. Velmi si to neromantizujte….bolo to o rozdeleni sfer vlpyvu. A to este treba pripomenut ze pred vojnou mali Rusi s Nemcami politicko-vojensku dohodu. A ked vtrhli Nemci do Polska, tak sa ZSSR iba prizeralo-ved Poliaci boli aj ich historicky super. Nemci sa vsak v Polsku nezastavili. Fasisti boli zlocinci, ale precitajte si memoare nasej ceskoslivenskej herecky Kvety Fialovej…o znasilneni jej a jej pribuznych ruskymi vojakmi. Nic nie je ciernobiele, ale ja by som nechcel aby mi niekto s armadou na hraniciach nakazoval co mozem a co nie.

      Odpoveda
      • Takze si to zhrnme.. krym je ruský a má ruské obyvatelstvo. Je to jediné z území ktoré rusi anektovali kvôli výhodnej vojenskej a obchodnej pozícií. Američania síce na mape nikdy nič neanektovali, no vydojili tolko krajín a dosadili svoje bábkové vlády že sa to nedá spočítať.. O kryme si niečo naštuduj, kým ho budeš chcieť vrátiť ukrajine. https://www.youtube.com/watch?v=lzO7gIT5GYU

Odosla komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *