Ruské ministerstvo obrany Na Ukrajine sme zničili systém S-300 od „jednej z európskych krajín.“ Heger tvrdí, že ide o ruskú propagandu.

11. apr. 2022 | 2 komentáre

Zdroj obrázka:

Ruské ozbrojené sily pri ukrajinskom meste Dnipro zničili systém protivzdušnej obrany S-300, ktorý Ukrajine poskytla „jedna z európskych krajín“. V rámci pondelkového brífingu to oznámilo ruské ministerstvo obrany.

2 komentáre

  1. Ruske sa nedaju znicit.po 10 rokoch uz nie su pouzitelne,lebo zhniju.Takze rusi mali pravdu.Znicili uz pri vyrobe lebo po desiatich rokoch sa sami znicia

    Odpoveda
  2. Ale však dementova podržtaska pred dnom tvrdila ,že je to fake správa. Bol ho plný maiánstream. A fakt neviem o nijakej oficialnej verzii, že by to mala byť v danom čase pravda, okrem jeho tvrdení. No ale dnes, je to už vraj oficiálne a on akosi mlčí. Nieže by sa mu dalo veriť, ale pre porovnanie a aby sme vedeli, či teda zas ide o hoax, by bolo vhodné, aby sa ozval. Žiaľ cuší a my teda nevieme, čo je pravda a čo je hoax. Kedy sa zobudí. Žeby noty neprišli? Ako sa máme brániť pred hoaxmi, keď nápoveda nieje a veľkohubý akože „kompetentný“ čuší.

    Odpoveda

Odosla komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *