Príde na Slovensko až 2 000 afganských migrantov? “Zoznam stále rastie,” tvrdí Orlovský. Sorosove mimovládky spustili kampaň za ich prijatie. Slováci však migrantov odmietajú.

27. aug. 2021 | 2 komentáre

Zdroj obrázka:

Príde na Slovensko až 2 000 afganských migrantov? “Zoznam stále rastie,” tvrdí Orlovský. Sorosove mimovládky spustili kampaň za ich prijatie. Slováci však migrantov odmietajú. 1

Téma migrácie opäť ožíva. Riaditeľ migračného úradu ministerstva vnútra SR, Ján Orlovský tvrdí, že Slovensko eviduje takmer 2 000 Afgancov s väzbami na Slovensko. Mimovládky v koordinácii s niektorými ultraliberálnymi médiami už spustili kampaň na prijatie afganských migrantov. Prieskumy verejnej mienky však ukazujú, že Slováci absolútne odmietajú prijímanie migrantov.

2 komentáre

  1. V žiadnom prípade ich tu nechceme..a nech si ich vezmu domov ti ktorý sa na ich krajine priživujú!!!!

    Odpoveda
  2. Nie my na Slovensku sme prehrali vojnu v Afganistane, ale NATO a naša „profesionálna armáda“. Takže to nie sú „naši“ utečenci a pre obyvateľstvo Slovenska by to bol veľmi cudzorodý až nebezpečný prvok. To už môžeme prijímať i obete zemetrasenia na Haiti. AFGANSKI MIGRANTI BUDÚ POLITIKOM BUDÚCICH VOLIEB SR. Kto ich sem prinesie, voľby zákonite prehrá a bude s nimi (Afgancami) musieť opustiť Slovensko!

    Odpoveda

Odosla komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *