Potvrdili sa najhoršie obavy. Gazprom odpovedá ihneď po tom, čo Brusel rozhodol o strope na ruskú ropu.

2. sep. 2022 | 7 komentáre

Zdroj obrázka:

Tento arcidiabol Putin, to je už do neba volajúce čo zase predviedol! Toľká drzosť! Potvrdili sa naše najhoršie obavy! Tak predstavte si, on nám tu v našej milej a mierumilovnej Európe odmietne predávať ruský plyn, respektíve ropu, za cenu, ktorú mu my určíme. Aby ste tomu správne rozumeli –  naši múdri politici prišli s nápadom zastropovania cien ruského plynu a ropy. Teda že my máme právo povedať Putinovi a jeho zlobrom, za koľko nám bude Rusko svoje energetické zdroje predávať. A ten vládca Mordoru Putin, nám na túto našu dobre mienenú ponuku s neskonalou drzosťou jemu vlastnou odkázal, že on nám nebude nič za nami vymyslené ceny predávať a že nám úplne stopne rovno ruský plyn a ropu. To je niečo neuveriteľné!!! Čo si to dovoľuje!?!?!?!?!

7 komentárov

  1. Perfektne napísaný článok!!! Vďaka!!! Debilom v EU sa fakt nikto nemôže rovnať. Keď si človek myslí, že už nemôžu vymyslieť žiadnu väčšiu sprostosť, tak oni dokážu prejsť na vyšší level!!! Úžasné!!!

    Odpoveda
    • No prosím, ďalšia ovca čo tu vypisuje. Naozaj si tak tupý alebo to len hráš. Lebo v nevedomosti a pasivite sa tak dobre hovie, však ? Budeme predstierať že oni to robia z hlúposti. Hlavne aby si sa nemusel zdvihnúť z gauča à ooustiť plechovku piva z Lidla za 70centov….

      Odpoveda
  2. Vy čo tu komentujete tieto žvásty si naozaj myslíte že G7 sú naozaj takí sprostí že si myslia že odberateľ môže určovať cenu ??? Toto absurdné rozhodnutie urobili kôli tomu že Putin nie a nie zastaviť dodávky do európy napriek otvorenému nepriateľstvu a sankciám ! Teraz sa už ale naozaj naserie a odstrihne nás. Rozvrat európy je jediné čo týchto zaujíma ! Kto to nepochopil, nech prestane slopať !

    Odpoveda
  3. Bruselské hnůj může akorát držet rypak…falešná banda bezpaterni…Putin dělá pro svůj lid,a co dela EU pro svůj lid,to vidíme velmi dlouho a teď už to jen potvrzuji že dělají z lidí zebraky…ku.rvy eurounijni i s českou zk.rvenou,falešnou,složkou vládou Fialovyho hnus…

    Odpoveda
  4. A čo si mysleli súdruhovia prívrženci slobodného globálneho trhu, že to ONI poručia vetru/daždu? Liberáli zabudli že ceny určuje trh a nie Brusel?

    Odpoveda
  5. a co cakali, ze sa im Ruslo podakuje, vacsich kujonov ako existuju na Zapade je tazko vo svete najst…nech im Rusko vajciska pribuchne vo dverach snad potom sa spamataju…

    Odpoveda
    • Lenže ti Hlavy nám privrel všetkým mal pririet len tým čo Volili túto bandu a Anglosasom a EÚ komplet

      Odpoveda

Odosla komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *