ODESA 2. MÁJ 2014- MEMENTO FAŠIZMU.

2. máj. 2022 | 3 komentáre

Zdroj obrázka:

Čítanie najmä pre tých, pre ktorých sa vojna na Ukrajine začala až 24.2.2022 a všetko čo sa dialo predtým, tam sa u dotyčných nachádza takzvaná slepá škvrna. Dnes je tomu na deň presne 8 rokov od hrôz ktoré páchali radikálni Ukrajinci proti vlastnému obyvateľstvu. Predpokladáme, že spomienkou na tieto smutné udalosti vás naše mainstreamové médiá a eurohodnotoví a takzvaní prodemokratickí politici obťažovať nebudú… /Článok z roku 2015/.

3 komentáre

  1. Odessa 2.máj 2014 je rovnaké zverstvo ako holocaust.

    Odpoveda
  2. Súčasní politickí činitelia ako pohlavári moci uctievajú fašizmus a dôkazom pre medzinárodný tribunál je podpora fašistických vojenských jednotiek na Donbase darovaním S-300 a lietadiel i Zuzán. Okrem toho, ak sa trestá v slovenskom právnom poriadku výkrik „na stráž“ tak by sa mali potrestať všetci pohlavári, ktorí vyslovili „Slava Ukrajine“ i keď len v domnienke, že tým vyslovujú solidaritu – je to banderovský fašistický pokrik z 2.svetovej vojny.

    Odpoveda
  3. Musím to povedať verejne, čaputová, heger, načisto ste zišli z rozumu? Adorujete ukrajinský fašizmus a nacizmus, ukrajinské deti necháte na našom území zneužívať na vykrikovanie nacistických zvráteností o zabíjaní Rusov? To až kam sme sa dostali!!!! Žilinka, nič? Toto čo je za svoloč? Jeden zločin za druhým, tak starostlivo, tak žensky… To fakt, ty hyena?

    Odpoveda

Odosla komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *