Modlete se za zdraví Putina, prosila Peková. Rozhovor prověřuje policie.

21. apr. 2022 | 5 komentáre

Zdroj obrázka:

Milé deti. Soňa Peková je mimoriadne nebezpečná. Najskôr spochybnila našu kovid verziu o netopieroch a teraz ľuďom odporučila modliť sa za Putina. Iste chápete, že ju musíme vymazať a zablokovať, aby už viac neškodila pravde a láske…

5 komentárov

  1. Modliť sa za Putina? No taká drzosť, to je agitovanie na dvoch zakázaných frontoch! Pani Peková, konečne si uvedomte, kde žijete! Žijete vo svete banditov a popletených debilov, neprovokujte nás svojou inteligenciou a už vonkoncom nie svojím kresťanstvom !!! Fuj, mne sa pri takýchto apeloch mení pohlavie !!!

    Odpoveda
  2. Ha, ha, ha … tak za to že vyzve ku modlitbe ju chcú prenasledovať? To pre Boha kde žijeme? V akom METRIXE? Tak toto je niečo ako u nás keď odsúdili Kot_lebu a to iba za to, že pomohol trom chudobným rodinám!!! Fašistické svine vládnu už asi naprieč celou EU!!! Tak toto je už pomaly ale isto koniec civilizácie!!!

    Odpoveda
    • No ja sa modlim keby rusi to vičistili aj na slovensku aj v česku .V nemecku sa boja že Berlin budu stavať treti krat. A že turecko napadlo irak to uja hegera nezaujima ? A čo tak sankcie turecku . či oni môžu ?

      Odpoveda
  3. Ku genetickým kódom by sa nemali vyjadrovať mikrobiológovia, ale politológ Fiala a „Rudá smrt“.

    Odpoveda
  4. To je strašné že, tato Paní ne a ne myslet tak jak je nařízeno Českou nebo Ukradinskou vládou, co s tímvládo budeš dělat? Pekari by ji určitě nejraději rozpustila a vypustila.
    Je pro Českou republiku jen dobře že takový lidé existují, vím že není sama ale mělo by jich být více.

    Odpoveda

Odosla komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *