Kremeľ varoval Západ pred eskaláciou vojny, ak jej dodá lepšie zbrane.

19. jan. 2023 | 1 komentár

Zdroj obrázka: skspravy.sk
„Potenciálne je to (dodanie zbraní Ukrajine) veľmi nebezpečné, keďže to celý konflikt posunie na kvalitatívne novú úroveň. A to neveští nič dobré pre globálnu a európsku bezpečnosť,“ uviedol hovorca Kremľa Dmitrij Peskov.
Čo k tomuto dodať? Keďže Európa je nesvojprávna a o jej osude rozhodujú USA spolu s Britániou, tak snáď už len treba dodať, že do tej Tretej svetovej vykročme teda s entuziazmom. Lebo veď naši západní politici zhodne tvrdia, že mier prinesie len viac zbraní a hlavne porážka jadrovej mocnosti – teda Ruska. A zdá sa, že v tomto ich názore neexistuje žiadna autorita, ktorá by tieto ich šialené plány dokázala korigovať. Tak teda ešte raz a všetci svorne: „S entuziazmom k Tretej svetovej!“

1 komentár

  1. Som pacifista, ale Armagedonu zabráni len jedna jediná jadrová bomba v Anglicku. Napr. 500 km od London City, niekde na území nikoho. A všetci pochopia, čo sú červené čiary.
    A bude kľud.
    Mám vyše 60 a dospel som k názoru, že anglo-amerikáni sú hovädá. Stačí čítať dejepis. A konfrontovať s vlastnými skúsenosťami.

    Odpoveda

Odosla komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *