Flash – zabíjejte ruské děti! Zaznělo v na ukrajinském televizním kanále 24.

17. mar. 2022 | 2 komentáre

Zdroj obrázka:

Vím, že jde o  už  o dva  dni starou informaci a  že  ji mnozí  z  vás dávno znají. Stejně jako já. Dosud ji Kosa nepřevzala, protože šla  doložit pouze  z ruských a opolčenských zdrojů. Nic na tom neměnilo ani doprovodné video. Šlo mi o jasné vyloučení  fake  takhle odporného kalibru!!!  Jakkoliv pravděpodobnost  takhle vymyšlené a zrežírované protiukrajinské propagand se limitně blížila nula. Ale přesto  – zařekl jsme se, že něco takového nevydám, dokud  s tím nepřijde  tvrdý zdroj!

2 komentáre

  1. Stacilo odpovedat na FB verejne, pre vsetkych si obhajit preco ste servilna ruska truba a preco si obhajoval HS. Ale ked chces cenzurovat, cenzuruj. O pracu sa ti postaram. Neber si laskavo slobodu slova do ust, ked blokujes kohokolvek, kdo nenapise pod clanok „hnusni banderovci“. Rozpolcujes spolocnost, siris nenavist a nechavas sirit nenavist pod svojimi clankami tu i na FB. Nemas chrbtovu kost.

    Odpoveda
  2. Ste trapni uboziaci, ktori sa prizivuju na jednoduchych jedincoch. Denne bagatelizuju a ironizuju dianie na Ukrajine. Totalna zumpa a dno.

    Odpoveda

Odosla komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *