Flash -Slovensko pošle svůj protiletecký systém S 300 na Ukrajinu výměnou za německé a holandské Patrioty.

19. mar. 2022 | 9 komentáre

Zdroj obrázka:

Ukrajinský server  Strana. ua před chvilkou vydal zprávu, že  Slovensko převede svůj protivzdušný systém S 300 Ukrajině. Výměnou za to získá od Nizozemí a Německa systémy Patriot!!!!

9 komentárov

  1. Boh ochraňuj Slovensko a rodu verných Slovákov. Takto sprostú vládu sme ešte nemali čo je Slovensko, Slovenskom. A to je ozajstné umenie prekonať vlády krpatého cigáňa s krvavými paprčkami Dzu_rindu!!! Títo to aj napriek tomu dali!!! Dva roky tu šikanovali ľudí, potom spáchali vlastizradu a pozvali sem okupačné vojská darebáckeho štátu USA. A aby to zaklincovali tak sem nakoniec pozvali aj zločineckú teroristickú organizáciu NATO!!! Keď už napáchali tieto svinstvá tak ako bonus sa rozhodli podporiť fašistický režim na Ukrajine!!! Banderovci vraždili aj na Slovensku!!! Zaujímavé, že toto nikomu s tých de. Bilov čo nám dnes vládnu nevadí!!! Tak, že tak!!!

    Odpoveda
  2. Predvčerom nám Rusko poslalo ďalšie palivové tyče pre atómové elektrárne, hoci sa mohli vďaka nášmu nepriateľskému postoju na to akurát tak vykašľať a prípadnú platbu vrátiť. Sme zásobení do budúceho roku.
    A my sa tu už naozaj nehanbíme?!!!

    Odpoveda
  3. OVERUJTE SI INFORMACIE!

    Svojimi prispevkami pre Slobodny vysielac prispievate p. Borisovi Koronimu a p. Petrovi Krsiakovi k sireniu dezinformacii pod zastitou „alternativneho“ media. Slobodny vysielac v minulosti propagoval clanky, okrem inych, aj z dnes uz zablokovaneho konspiracneho webu Hlavne Spravy ci Zem a Vek.

    Nie vzdy plati, ze „mainstreamove“ media = zapredanci a pravdu vam predlozia len pani z alternativy. Alternativne media, vhladom k svojej neschopnosti vyprodukovat svoj vlastny kvalitny obsah sa nestita preberat, vykradat a podsuvat svojim citatelom ci posluchacom neoverene informacie z casto pochybnych zdrojov, ku ktorym nenapadne pripoja odkaz na ich cislo uctu.

    Odpoveda
  4. Kdeže je naša chrabrá NAKA, naše slávne gestapo, keď nestíha nielenže verbež, evidente financovanú americkou ambasádou, ale už aj fyzicky páchajúcu zločiny genocídy, vojnové zločiny a zločiny proti ľudskosti?!
    Nech trafí šľak tú rozkysnutú prostitútku na čele štátu, tupé čudo s holou lebeňou, dvojciferným IQ a modrou knižkou a dosratého riedkozubého debila s tým šedivým tchorom! Čvarga!

    Odpoveda
  5. každa akcia ma aj reakciu vlastizradne svine vladnuce na slovensku ohrozuju životne slovensko a slovakov . jedine riešenie je exemlarne tresty pre bandu vojnovych štvačovv ekonomickych zlodejov a medicinskych gestapakov smrt fašiszmu

    Odpoveda
  6. Slovakia Caput, výstižné, geniálne! Mimochodom, máte už tričko s terčom na chrbte, aby vás mohli presne zamerať tí „ruskí agresori“? Lebo viete, naša verhuska bude už medzitým evakuovaná na Floridu.

    Odpoveda
  7. Pánko spoza mláky sa unuval prísť potľapkať po pleci troch idiotov z východu Naďa Hegera & Čaputa,ktorí z toho budú mať dllllho mokré sny.
    Misia s krycím názvom Slovensko Caput splnená, bez najmenších problémov

    Odpoveda
    • Ale za to vše můžete všichni, nevím proč všichni jen nadávají, ale nic v podstatě nedělají. Takto to postupně půjde všude na slovači to byl první pokus, co vše si mohou dovolit. A národ nic jen žvaní a vinu házejí na druhé. Kam budete chtít emigrovat až to začne už nebude kam ukradinci už zabrali všechna místa.

      Odpoveda

Odosla komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *