Flash -Rusko spúšťa alternatívu k SWIFT založenú na blockchaine na obchádzanie sankcií.

10. jún. 2022 | 2 komentáre

Zdroj obrázka:

Je  jasné,  že  Rusko řeší akutní a  aktuální otázku  jak  co nejrychleji  a nejúčinněji   nahradit  bolestivé omezení  jemuž  kolektivní Západ  podrobil už  skoro všechny  ruské bankovní domy, tím, že je  vyloučil z platebního styku SWIFT. A  zdá se, že dokončení  takové  mezinárodně  fungující platformy  se blíží  do finále.

2 komentáre

  1. To čo sa rozoberá v tomto článku sa už de facto deje!!! A robí to sám západ!!! Tí idioti predsa nakupujú Ruskú ropu a plyn!!! A nakupujú ju za Ruble!!! Presne tak ako to od nich požadoval Putin!!! USA zakázali nákup Ruskej ropy a veselo ju nakupujú ďalej cez tretiu stranu. To je verejné tajomstvo, nik o ňom nechce nahlas hovoriť aby si náhodou nepohneval senilného deda Bidena!!! To iba Orbán ako sa zdá má gule!!! Ten nakupuje za Ruble a netají sa tým. Tak všetci idioti sa zhŕkli a idú teraz proti nemu. EU by už zase chcela na Maďarsko tlačiť cez fondy ktorými by mali Maďarsku pomáhať!!! Proste Bruseli sedí banda debilov a nik s tým nič nerobí!!! Tak, že tak!!! mysleniu zdar!!!

    Odpoveda
  2. Nik neočakával, že tento západný „sankčný tréning“ prineise Rusku toľko úžitku. Ako keď Baťa rástol iba vďaka konkurencii, ktorá mu hádzala „klacky pod nohy“, i tu sa ukazuje, že výzvy „konkurencie“ ktorá bojuje nefér, padli na úrodnú pôdu. Nerozumiem plne IT terminológii, ale už sa teším, keď budeme platiť v medzinárodnom obchode s ostatným ( nie euroatlantickým ) svetom cez CELLS.

    Odpoveda

Odosla komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *