Facebook odstavil Blahu.

14. jún. 2022 | 1 komentár

Zdroj obrázka:

Nefalšovaná slniečkárska radosť, prameniaca z toho, že keď nevedia súpera /rozumej človeka s iným svetonázorom než je ten ich/ argumentačne zdolať, tak spravia všetko pre to, aby bol odstránený z nejakého virtuálneho priestoru. A viete prečo to títo pseudodemokrati, ktorí majú obvykle plné papule rečí o slobode, demokracii a slušnosti robia? No predsa preto, aby zachránili slobodu, lásku, dobro a demokraciu. Najnovšie takto „demokraticky„ odstavili poslanca SMERu Ľuboša Blahu a úbožiaci typu Goda a spol. sa z toho náramne tešia. Z toho závanu „tolerancie„ na ich netolerantný spôsob. Raz sa vám to vráti vy pomätenci!

1 komentár

  1. Goda, chlapec, narodený už v „demokratickom“ režime, ťažko pochopí, že svojim mozgom patrí na ideologicé oddelenie ÚVKSČ. Rovno pod Biľaka.
    Musí to byť mentálne vymetená spoločnosť, ktorá ho nechá „robiť“ to, čo robí. V čase, keď si zrovna neodskočí na nejaké to štúdium politiky do UK. Matematike sa asi celý život úspešne vyhýbal, takže od neho kritické myslenie nemôže nikto čakať. Len špinavú, tupú angažovanosť.
    Bol by to dobrý spolupracovník ŠTB.

    Odpoveda

Odosla komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *