Drancovanie samospráv sa musí skončiť. ZMOS protestoval pred parlamentom.

22. feb. 2023 | 2 komentáre

Zdroj obrázka: Sita

Ten, kto škodí mestám a obciam, ubližuje ľuďom. Uviedol to predseda Združenia miest a obcí Slovenska (ZMOS) Michal Kaliňák počas protestu. „Drahí komunálni lídri,“ uviedol na úvod svojho príhovoru. „Dnes sem nikto z vás nemusel prísť, ale každý sem chcel prísť. V priebehu roku 2022 sme mali sedem protestov. Žiadny nebol kuvičí hlas. Každý hovoril o tom, čo sa bude diať, ak nám vláda nehodí záchranné koleso,“ povedal Kaliňák. Dodal, že v januári tohto roku sa konali už tri protesty. „Mestá a obce nie sú bankomat, ani šklbaná hus,“ dodal.

2 komentáre

  1. Čo sú tí ľudia dementní? Nevedia, že štát všetko rozflákal na covide, Ukrajine a tuposti vlády a parlamentu? Vtedy mali protestovať, nie teraz, keď je štát rozkradnutý a beznádejne zadĺžený.
    Čo sa týka samospráv, VÚC okamžite zrušiť a v obciach prejsť na tabuľkové počty ľudí a platov. Zriadiť obecné podniky, aby sa robilo a nemíňali sa prachy na blbečkov, ktorí organizujú výberové konania. Treba robiť a nie poslancovať.

    Odpoveda
  2. Prečo ZMOS kolaboroval so systémom? Politici oklamali lekárov, dôchodcov, podnikateľov, učiteľov. A teraz aj ZMOS. Aký hlúpi musia byť ľudia keď najskôr oklamali 4 skupiny ľudí na to aby tá piata ešte stále žiadala peniaze zo štátneho rozpočtu pre mestá a obce. Aký hlúpi musia byť ľudia aby pochopili že toto je VYPREDAJ ŠTÁTNEHO ROZPOČTU a tvrdím to od Januára 2021 a presne sa to deje!!! To sú ideológie zničiť štáty, položiť národy a prísť s myšlienkou európskej federácie a elektronickej meny. To má slúžiť ako ekonomická železná opona a sankcie a táto vojna a na Ukrajine má len zakryť zámer oddeliť SEPA platby medzi obchodujúcimi bankami Ruskom/MIR a americkým Dollárom/FEDom a aby znemožnili konvertovať Dollár a Rubel a to sa dá dosiahnúť len NEKOMPATIBILNOU elektronickou menou. Preto nik nekúpi a nepredá, tak ako sa píše v zj.Jána, lebo západ od roku 2018 nemá žiadne nerastné bohatstvo a stratil by na hodnote Dollára (nekrytý zlatom) a hegemónii USA, a takto si ako tak chcú udržať štatút celosvetovej meny i napriek tomu že Dollár klesá pod 60% pokrytia celosvetovou globálnou menou.

    Odpoveda

Odosla komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *