Chudoba klepe na dveře – jak to vidí byznysmen.

16. mar. 2022 | 3 komentáre

Zdroj obrázka:

V tomto článku si ukážeme, jak  ukrajinskou krizi, její dlouhodobé dopady na Českou republiku i Evropu, narušené globální  vztahy i minulou politiku Evropské unie  vnímá jeden  ze špičkových českých byznysmenů.O kterém se dosud  spíše nevědělo, ale který jednoznačně udává tón a to celosvětově, ve svém specifickém oboru podnikání. Jde o Pavla Brůžka, šéfa skupiny Draslovka, jež má továrnu v Česku i Spojených státech.

3 komentáre

  1. kedy zaujmete stanovisko k Hlavnym spravam, ktore ste tak obhajovali, s ktorymi spolupracoval „dobry chlapec“ Bohus Garbar, ktoreho uplacal Sergej Solomasov? Dobry namet na kratku uvahu o slobode slova.

    Odpoveda
    • Zložte si čiernobielu optiku a vrátte sa ku objektivite. HS tu obhajované neboli, ani popierané. Ide o slobodu slova, o hrozbu návratu k režimu z 50-ich rokoch, to sa tu obhajuje! HS spolupracovali s niekým, kto mal postranné úmysly. Takéto „spolupráce“ sú aj v hlavnom spravodajslom prúde. Propaganda a záujmi sa cez ne valia rovnako. Obzvlášť práve počas vojenského konfliktu u našich susedov.

      Odpoveda
      • Ty sloboda slova, ktora za tuto otazku na FB blokuje? Sirite propagandu, filtrujete len spravy, ktore sa hodia vasicm jednoduchym jedincom a dufas ze sa chytia na lep a poslu ti nejaku almuznu, a ked vas na to niekdo upozorni, tak strcis hlavu do piesku. Ak by si mal chrbtovu kost, tak aspon vydas stanovisko, ze sa od takej cinnosti distancujes, miesto toho blokujes kohokolvek ti to vlepi do oci. Tak to budes mat vsade. Tak sup cenzuruj.

Odosla komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *