Theodor Kuhn: Vážený pán ĽUBOŠ BLAHA, ďakujem, že ste si pozreli naše video.

22. jan. 2019 | Nekomentovaný výber

Zdroj obrázka:
Theodor Kuhn: Vážený pán ĽUBOŠ BLAHA, ďakujem, že ste si pozreli naše video. 1
Foto zdroj: Facebook

Vážený pán ĽUBOŠ BLAHA, ďakujem, že ste si pozreli naše video. Som vlastne rád, že vás rozčúlilo, lebo takú emóciu aj malo vyvolať.

Nás tiež rozčúlilo, že pán Fico by sa mal stať Ústavným sudcom. Celá pravda ohľadom financovania je takáto: Video sme spravili ako skupina asi 15 dobrovoľníkov. Niektorí z nás sú profesionáli, iní študenti, ďalší dokonca nezamestnaní. Natáčali sme minulý piatok a dokopy minuli 720€ (mínus DPH).

Všetci sme pracovali zadarmo, platili si vlastný benzín a vlastný obed, lebo sme chceli zabrániť tomu, aby SMER ovládol ďalší kúsok našej krajiny. Pod vašou vládou sa tu totiž nikomu nežije dobre. Nie sme „armáda“, neplatili nás „zo zahraničia“ a nestálo to „obrovské prachy“.

Chápem, že pre vás je to nepredstaviteľné. Píšete statusy o solidarite s chudobnými, ale žijete v luxusnom apartmáne a dovolenkujete na Kube. Hodinky vášho šéfa stoja toľko peňazí, koľko nikto z nás nezarobí za rok. Neviete si ani predstaviť, že ľudia občas robia zadarmo pre dobrú vec, že občas obetujú voľný čas, aby sa pokúsili zlepšiť svet navôkol.

Podľa seba súdite nás a preto vám napadla takáto fantazmagória. Pripájam aj fotografiu z natáčania, aby ste videli tú vašu „armádu“ a „obrovské peniaze“. Je tam 13 usmiatych ľudí po dobre odvedenej práci, za ktorú nedostali nič viac, než slabú nádej na lepšie Slovensko.

(Prepošlite prosím niekto p. Blahovi moju správu ak môžte, preventívne si ma zablokoval. Ďakujem!)

0 komentárov