KOMENTÁR Prevtelené hyeny a supy potrebujú stále hrabať a hrabať. Krajina je v ťažkom kŕči a Slováci sú v depresii. Riešiť to môžeme už len takto.

7. nov. 2016 | Nekomentovaný výber | 2 komentáre

Zdroj obrázka:

imageKOMENTÁR JURAJA ZÁBOJNÍKA Za desiatky rokov môjho života a pôsobenia v oblasti bezpečnostnej politiky som poskytol množstvo rozhovorov k mimoriadne vážnym a ťažkým témam týkajúcim sa či už zahraničnej, alebo domácej bezpečnostnej politiky, a nie je to, priznám sa, jednoduché vyjadriť sa niekedy ako jasnovidec tak, aby sa to po určitom čase i potvrdilo. Vyžaduje si to v prvom rade roky praxe v bezpečnostnom priestore, sústredenie sa, analytické myslenie, poznatky o určitých súvislostiach a tvorbu určitej obrazotvornosti, hlavne cit pre jej farebné videnie a rozpoznanie, čo všetko s čím súvisí. Pokiaľ ide o primitívnu korupciu, je to jednoduché, no ak ide o sofistikovanú kriminálnu činnosť, chce to obrovské nasadenie a ak ešte orgány činné v trestnom konaní nekonajú, ako by mali, je to neskutočne zložité. Ako sa má brániť národ, občan alebo daňový poplatník?

Zdroj: KOMENTÁR Prevtelené hyeny a supy potrebujú stále hrabať a hrabať. Krajina je v ťažkom kŕči a Slováci sú v depresii. Riešiť to môžeme už len takto | ParlamentneListy.sk – politika zo všetkých strán

2 komentáre

    • idz už dorici volade s tými trapošinami – kukni si čo vlastnia tvoji chlebodarci