Žitný o Kočnerových obvineniach: Toto je skutočná slovenská Gorila. V médiách by ihneď mali padať hlavy. Chceli poškodiť mojej manželke, šokuje.

20. okt. 2016 | Nekomentovaný výber | 1 komentár

Zdroj obrázka:

imageO slovo sa opäť prihlásil Marián Kočner. Urobil tak formou tlačovej konferencie, ktorá včera vyvolala poriadnu vlnu nevôle nielen v radoch politikov, ale aj novinárov. Kontroverzný podnikateľ sa poriadne obul do exministra vnútra Daniela Lipšica a jeho straníckeho kolegu Gábora Grendela. Kočner rovnako upozornil aj na portál lipsicovestado.info, na ktorom sa má nachádzať esemesková a mailová komunikácia viacerých politikov s novinármi. Tá im v mnohých prípadoch ku cti príliš neslúži. V rámci nej sa objavilo aj meno bezpečnostného analytika Milana Žitného. Ten pre Parlamentné Listy opisuje, ako celú situáciu vidí on, a opäť sa nevyhýba ani priamemu pomenovaniu vecí.

Zdroj: Žitný o Kočnerových obvineniach: Toto je skutočná slovenská Gorila. V médiách by ihneď mali padať hlavy. Chceli poškodiť mojej manželke, šokuje | ParlamentneListy.sk – politika zo všetkých strán

1 komentár

  1. Šéfredaktor Búza by mal byť z RTVS hneď odvolaný…