Korčok: Dezinformácie o Bielorusku majú päť najvýraznejších symbolov.

26. aug. 2020 | Komentované správy

Zdroj obrázka:

Pôvodne sme očakávali, že sa americký minister zahraničných vecí Slovenskej republiky Ivan Korčok vyjadrí k aktuálnej vlne násilia, ktorá opäť sužuje Spojené štáty americké. Naše očakávania sa nenaplnili. Američan Korčok upriamil svoju pozornosť opäť na Bielorusko. A zistil, že sa vlastne šíri o tamojších protestoch obrovské ,množstvo konšpirácií. Konšpirátori šíria klamstvá o tom, že: Ide o ďalší Majdan po vzore Ukrajiny, /Korčok si nevšimol že to nehovoria konšpirátori, ale bieloruský prezident Alexander Lukašenko/ konšpirátori klamú keď hovoria o zvýšených aktivitách NATO pri bieloruských hraniciach /Korčok si nevšimol že to nehovoria konšpirátori, ale bieloruský prezident Alexander Lukašenko/ a tak isto konšpirátori klamú keď hovoria, že protesty sú podporované a platené zo zahraničia /Korčok si nevšimol že to nehovoria konšpirátori, ale bieloruský prezident Alexander Lukašenko/-

Americký minister Zahraničných vecí Ivan Korčok okrem iného tvrdí, že si treba pri debatách o zahraničnom financovaní protestov klásť logické otázky:
„Ako je niečo také reálne v silne centralizovanej krajine pod dohľadom štátnej moci?“

To čomu americkým minister Korčok nerozumie, to mu vysvetlil  český diplomat, bývalý velvyslanec v USA a Rusku – Petr Kolář v tomto rozhovore:

Ivanovi Korčokovi vrelo odporúčame zhliadnuť tento rozhovor a špeciálne upriamujeme jeho pozornosť na čas: 17:36. V tejto časti rozhovoru sa minister Korčok dozvie pravdivú odpoveď na svoju „logickú„ otázku.

 

 

Korčok: Dezinformácie o Bielorusku majú päť najvýraznejších symbolov. 1

Source: Korčok: Dezinformácie o Bielorusku majú päť najvýraznejších symbolov

0 komentárov