Západ potřebuje strategii, jak se vyhnout vyčerpání na Ukrajině.

17. aug. 2022 | 4 komentáre

Zdroj obrázka:

Proč  jsme přetiskl tenhle  článek?  Kvůli  tomu,  že  vysloveně konstatuje, že  Ukrajina  za mír  bude muset  zaplatit.!!! Samozřejmě územím. Ještě  před nedávným  časem bylo  naprosto nepřijatelnou herezí připustit  tvrzení,  že  Rusko nepadne  do prachu  a nebude  kolektivní Západ  poníženě, v prachu prosit o mír, zrušení  sankcí a nevzdá se na milost  a nemilost.

4 komentáre

  1. Ten článok/preklad je úplná sračka, význam viet je neznámy, typická vlkovina/volovina

    Odpoveda
    • Tu sa výnimočne zastanem Vlka, lebo pointa Vlka je na konci článku. Ináč pôv. článok je aj propaganda a bludy Západu o NATO a pod.

      Odpoveda
  2. Na západe nič nového. Poznáte to? Inak povedané nevymyslia ani hov. No!!! Na západe je u moci banda debilov!!! To už hádam spozoroval každý, kto si vie zrátať dve a dve. Uvaliť sankcie na Rusko, sa týmto debilom javil ako dobrý nápad. A výsledok? Sankcie sa im vrátili ako bumerang. Teraz debili nevedia čo majú skôr robiť. Je až tragikomické sledovať, ako sa stále viac a viac ponárajú do vlastných sra. Čiek. Tak, že tak!!!

    Odpoveda
  3. No já myslím, že tzv západ už je dávno vyčerpaný a vyčpělí, toto jsou jen poslední záchvěvy před koncem. Bída a hlad lidu začne řešit yankees hegemonii.

    Odpoveda

Odosla komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *