Putin označil nedostatok plynu v Európe za výsledok politiky EK. Hovoril aj o dobývaní Ukrajiny a vzťahoch s USA.

22. okt. 2021 | 3 komentáre

Zdroj obrázka:

Ťažba plynu v Európe v prvej polovici roka klesla o 22,5 miliardy metrov kubických, 18,5 miliardy metrov kubických nebolo prečerpaných do podzemných zásobníkov plynu a deficit plynu v Európe, ktorý môže predstavovať až 70 miliárd metrov kubických, súvisí s činnosťou Európskej komisie ( EK), nie Ruska, povedal to ruský prezident Vladimir Putin.

3 komentáre

  1. Cena plynu je dvíhaná umelo, aby sa stala súťaživou cena plynu z bridlicových ložísk a dneska drahý americký skvapalnený plyn sa takto umelo stal konkuencieschopným plynu ruskému. Spolu s tlakom a báchorkami o závislosti na Rusku sa budú môcť na peňaženkách Európanov napakovávaťamerické koncerny.
    Riešenie: Treba vyhnať Američanov z Európy, ako prvé ich tajtrlíkov v euróskej politike, mimovládkach a médiách

    Odpoveda
  2. Neviem prečo teraz všetci toľko nariekajú, to bolo stále útokkov, lebo Rusko, lebo Putin vtedy, keď Amerika prikázala kopať do Rusov, vtedy všetci poslušne vykonávali príkazy amerických vojnových štváčov, tak prečo teraz nepoďakuju Amerike.

    Odpoveda
    • Ja byt na Putinovom mieste už dávno vy som zakrútil s kohútikom na plyn, lebo EÚ nevie nič iné len Amerike lízať riť a do Rusov len rýpať.

      Odpoveda

Odosla komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *