Nemecký veliteľ námorných síl odstúpil po vyjadreniach o Rusku a Ukrajine.

23. jan. 2022 | 0 komentárov

Zdroj obrázka:
Je mimoriadne zaujímavé sledovať, ako nám s rastúcim napätím na Ukrajine rastie priamoúmerne s tým proukrajinská propaganda a cenzúra. Ani sme si nevšimli kedy a už sa môže oficiálne povedať nahlas len jeden jediný správny naratív: UKRAJINA JE OBEŤ A RUSKO AGRESOR. Bodka. A akákoľvek odchýlka od tohto názoru sa trestá. Pritom je úplne jedno, do akej miery je iný názor pravdivý alebo nepravdivý.
Nemecký šéf námorných síl povedal pravdu, podobne ako náš minister hospodárstva Sulík. A síce že Rusko už Ukrajine Krym nikdy nevráti. To je pravda. A ten kto má s touto pravdou na referendom odtrhnutom Kryme problém, ten nech sa najskôr pozrie na Izrael a jeho – nie referendom, ale vojnou získané územie Golanských výšin ktoré patria Sýrii a o ktorých Izrael vyhlasuje, že ich už nikdy Sýrii nevráti. Kde sú teraz zrazu všetci tí krikľúni? Prečo ich pri Izraeli nepočuť?
Nemecký veliteľ námorných síl ďalej povedal, že tvrdenia o tom, že chce Rusko napadnúť Ukrajinu sú nezmyslom. Za toto vyjadrenie prichádza trest. Pritom samotné Rusko pri každej jednej príležitosti hovorí o tom, že nemá záujem vtrhnúť na Ukrajinu. Práve naopak, varuje pred prípravou Ukrajiny vtrhnúť na Donbas, kde žije početná ruská menšina. A tieto svoje obavy podčiarkuje tým, že na Ukrajinu smerujú tony zbraní od takzvaných „spojencov„. Po zuby vyzbrojená Ukrajina nemá byť pre Rusko problém? Ale kto už by len Rusku veril všakže? A vôbec, čo je to za drzosť už len sa zaoberať názormi Ruska. My v Európe na čele s USA sme sa už predsa dohodli na tom, že Putin je arcidiabol a Rusko Mordor – ríša zla, ktorá chce zničiť celý svet. S Ruskom a Putinom sa nediskutuje! A každý kto si myslí opak musí byť potrestaný!
Všímajte ako súbežne s jednostrannou propagandou rastie sebavedomie Ukrajiny /s USA za chrbtom/. Ktokoľvek, či už to bude slovenský Sulík, alebo nemecký veliteľ námorných síl, ktokoľvek povie niečo, čo vybočuje z rámca jednostrannej proukrajinskej propagandy, má okamžite problémy s Kyjevom. Sulík povie pravdu že štáty nemajú medzi sebou bojovať ale obchodovať a okamžite má na krku ukrajinský rezort diplomacie, ktorý mu vytýka ako si niečo takéto dovolil povedať a okamžite sa má ospravedlniť. Pritom povedal pravdu, že sankcie poškodzujú našich exportérov. Páchajú len samé ekonomické škody. Samé škody. To je pravda. Nemci odmietnu dodať Ukrajincom zbrane a z Kyjeva príde okamžite protestná nóta, ako keby to bola už nepísaná povinnosť podporovať vojensky Ukrajinu, ktorá mimochodom nie ani len členskou krajinou NATO. Kde a kedy vznikla táto „povinnosť„??
A na záver. Dnes už bývalý nemecký veliteľ námorných síl povedal ďalšie dve obrovské pravdy. Pravdy o tom, že ruský prezident Putin: „V skutočnosti chce rešpekt“. A prejaviť niekomu rešpekt nestojí takmer nič, nestojí to nič.“ Áno, je to pravda. Vyjadriť niekomu rešpekt, kto si ho skutočne aj zaslúži, naozaj nič nestojí. Ten niekto chráni záujmy vlastnej krajiny, tak ako to robí každý jeden štát. Aj USA. Tie sú v ochrane vlastných záujmov najväčší preborníci. V propagandistickom proukrajinskom huriavku zaniklo, že aj Rusko má právo na rešpektovanie jeho bezpečnostných záujmov. Ak to nepochopíme, vystavujeme sa riziku vojny. Bude vojna lepším riešením? A druhá veľká pravda nemeckého námornika: „Väčšou hrozbou je Čína, „proti ktorej potrebujeme Rusko.“ K tejto pravde niet čo dodať.

0 komentárov

Odosla komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *