Krutá daň za rúškový diktát: likvidácia imunity – z nádchy ťažké stavy.

15. okt. 2021 | 5 komentáre

Zdroj obrázka:

V januári tohto roku som v debate pod statusom Pavla Čekana uviedol okrem mnohého iného nasledovné: „Nosenie rúšok bude mať zrejme za následok oslabenie imunity na množstvo rôznych chorôb, ktoré si ľudia prostredníctvom vírusov bez rúšok permanentne odovzdávajú a trénujú tak iminutu. Takže je možné, že ak si raz dajú ľudia rúška dole, prudko narastie aj smrtnosť chrípky ako taký bonus k tomu všetkému.“ Komentár ostal bez reakcie….

5 komentárov

  1. Dobry den
    Neviem ci je potrebne diskutovat,nakolko pokial maju na ministerstve aj UVZ – Mikas a spol. pomylene pojmy ,pandemia,epidemia co v nasich zakonoch je uz strasne davno vymedzene a vysvetlene tak to nema zmysel.
    Ak sa nemylim zakon uvadza,epidemia na danom teritoriu,oblasti sa vyhlasuje ak na 100 000 obcanov bude diagnostikovanych 1600 chorych , pozor nie pozitivne testovanych, pretoze z tych byva len 10% chorych.A pandemia je nieco vacsie.
    Takze ked zvladnu a naucia sa zakladne parametre , potom sa da diskutovat , inacej budu predladat vam ze ste konspirator,dezolat….

    Odpoveda
  2. Máte pravdu na posledy keď som si dala rúšku lebo som bola v spoločnosti dostala som astmatický záchvat. 30 rokov som tak nekašlala, skoro som sa udusila. Nemohla som sa ani nadychnúť.

    Odpoveda
  3. Haha, že haha

    Odpoveda
  4. Vyzera to tak poctivo nosim od zaciatku rusko aj covid som dostala som 2krat zaockovana pfizer a uz aj proti chripke.som len prechladla ale som taka chora ako nikdy uz to trva vyse tyzdna …hrozna nadcha priedusky hrdlo

    Odpoveda
    • Pre človeka čo covid prekonal a vznikli mu po ochorení protilátky je poctivé nosenie rúška spolahlivou cestou aby o tú imunitu po zákonných 180 dňoch aj prišiel a potreboval ďalšiu a ďalšiu dávku vakcíny. Rúško alebo respirátor má zmysel pri prvom kontakte človeka s vírusom, aby na prvýkrát neprišiel do kontaktu s vysokou infekčnou dávkou. Tak isto to má zmysel na covid oddeleniachm kde to kašle jeden cez druhého. Ale v bežnej zdravej populácii, kde sem-tam je niekto pozitívny je to pre imúnnych ľudí taká „očkovacia“ dávka vírusu.

      Odpoveda

Odosla komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *