Hroutící se euro a jeho důsledky.

5. aug. 2022 | 3 komentáre

Zdroj obrázka:

Tenhle  článek není  ani jednoduchý, ani krátký, tedy nesplňuje  ony  dva základní atributy oblíbeného čtení.  Přesto  vám doporučím,  abyste  se jím prokousali  až do konce. I když  mu nebudete třeba moc  rozumět, třeba  vás bude nudit, ba  třeba i  štvát.  Ale nějaký náhled  získáte. Minimálně si uvědomíte  znovu , co za  blábolisty náš  stát  řídí,  když Rakouš a  jeho zoufalci ze  STAN  vykřikují – nebojme  se přiznat, že  chceme  Euro a taková  Markéta  II, Tlamatá  to onehdá  vyřvávala  veřejně  také.

3 komentáre

  1. Arnošt Vlk Rybner dominuje Slobodnému vysielaču. Zaujímalo by ma, či aj patrične prispieva na SV, lebo SV stránka SV sa stala prakticky reklamou pre jeho blog. Zaujímavé, že neustále nadáva na Brusel a na NATO, ale keď príde na lámanie chleba, tak tvrdí že bez nich nemôžeme existovať. A redakcia SV kýve hlavou ako černoško v kostole keď mu hodili do misky päťdesiathaliernik (pre mladších – päťdesiahaliernik bola minca za komunistov v hodnote asi 1,3 centu a dali sa za to kúpiť takmer dva rožky, makový alebo lekvárový šáteček, alebo malý nanuk, volal sa eskymo).
    Takže s Vlkem do Bruselu a nikdy spátky !

    Odpoveda
    • Téma je Euro, nie Vlk. Váš komentár je skôr taká krčmová úvaha. Takže k nemu.
      1. Je šťastím pre SV, že s ním spolupracuje taký excelentný analytik ako Vlk.
      2. Vlk nikdy nepovedal, že bez EU a NATO nemôžeme existovať. Hovorí, že EU je dobrá myšlienka, ale sa musí vrátiť k pôvodným ideám, na ktorých bola založená.

      Odpoveda
  2. Takto to dopadne keď trh riadia kapitalistické svine a k tomu ešte aj nenažraté!!! Čo to muselo byť za volov, že vymysleli záporné sadzby? To je úplne choré, Tu vidieť, že by neváhali predať aj vlastnú mater, len aby mali s toho nejaký ten zisk!!! A debili čo im na to skočili sú detto nenažraté svine kapitalistické. Zabudli na jedno, že peniaze sú obeživo a mali by byť preto rozdelené medzi ľudí, aby sa neustále točili. A nie, že ich nechajú nazhromaždiť pár vyvoleným a tým spôsobia to čoho sme dnes svedkami. Mysleniu zdar!!!

    Odpoveda

Odosla komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *