Flash: Guradian -Na Tchaj-wanu, stejně jako na Ukrajině, západ koketuje s katastrofou.

5. aug. 2022 | 2 komentáre

Zdroj obrázka:

Fakt  nechápu, že ten Jenkins  si běhá  v Británii po svobodě!  Že  není zavřenej, až by byl černej!! Vlastně, to je politicky  naprosto nepřijatelný příměr  – správně  asi bude  nyní  – zavřenej, až by byl červenej, protože  červení jsou přece komunisti. Ti čínský určitě a  Rus  je přece  jen  převlečný komouš! Takže zavřenej, až by byl červenej!  A  ruce by mu měli  useknout, aby už nemohl nikdy  nic napsat! Zrádce, hybridní  zákeřník a Putinův  troll jeden  všivej!

2 komentáre

  1. Veď už bolo na čase, aby západ dostal poriadne do zubov!!! Západ sa priživoval na všetkých ostatných ako len mohol. Šiel aj cez mŕtvoly a to doslova a do písmena!!! Všetky teroristické vojny ktoré začali USA mali za úlohu iba jedno, vykradnúť dané štáty a obrať ich o ich národné bohatstvo. Videli sme to v Srbsku, Iraku, Líbyi, Sýrii, Afganistane. Teraz to môžeme sledovať na Ukrajine!!! V Turecku im to nevyšlo, aj tam sa o to pokúšali. Tak, že tak!!!

    Odpoveda
  2. Západ už dávno dosáhl svého zenitu , teď bude muset za všechno to lidské neštěstí , které vytvářel stovky let, zaplatit !

    Odpoveda

Odosla komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *