Slováci spomedzi krajín V4 najviac veria hoaxom spojeným s COVID-19, ukázal prieskum.

10. dec. 2020 | Komentované správy, 2 roky k pravde, CENZÚRA, Globálna oligarchia, Ľudsko-právna totalita, Mainstreamová médiokracia, Plazivá totailta, Progresívny rováš

Zdroj obrázka:

Politickí mimovládkari z proamerického Globsecu si urobili prieskum, z ktorého budú asi veľmi nešťastní. Máme dôvodné podozrenie, že ich priamo trafí šľak.

Výsledky ich prieskumu:   Takmer 40 percent respondentov zo Slovenska verí tomu, že ochorenie COVID-19 neexistuje a že je iba nástrojom na manipulovanie spoločnosti. Zaočkovať by sa dalo len 36 percent Slovákov. Až 90 percent Slovákov považuje demokraciu za správny systém, ale vadí im termín liberálna demokracia. Takmer polovica Slovákov verí, že liberalizmus a zmýšľanie tzv. západného sveta prinášajú „dekadentný“ spôsob života, ktorý „ohrozuje naše hodnoty a identitu“. Členstvo Slovenska v NATO podporuje zhruba 61 percent opýtaných Slovákov, ale približne 56 percent z týchto respondentov je zároveň toho názoru, že Aliancia schválne provokuje Moskvu tým, že stavia vojenské základe v okolí ruských hraníc. Až 78 percent opýtaných Slovákov považuje Rusko za svojho „mocného slovanského brata. Za bezpečnostnú hrozbu považuje Rusko a Čínu len pätina opýtaných Slovákov.

No…a teraz si predstavte, koľko financií, energie a času sa investovalo do toho, aby Slováci mali iný…samozrejme ten správny, proamerický a proliberálny pohľad. Predstavte si koľko financií už zožrali politické mimovládky na to, aby obrátili myslenie ľudí tým „správnym„ smerom…a furt nič. Nuž, bude s tým už skutočne treba niečo urobiť. Keď nefunguje „mäkká„ sila, tak naši pseudodemokrati protlačia. Nepriateľa, ktorý za to všetko môže už našli, takže už čoskoro očakávajte frontálny útok týchto pseudodemokratov na všetkých nehodných synov tejto doby….

Slováci spomedzi krajín V4 najviac veria hoaxom spojeným s COVID-19, ukázal prieskum. 1

0 komentárov