Zelenskyj vyzval na globálny zákaz prístupu Ruska na letiská a do prístavov. Spojené štáty v pondelok odmietli vyhlásenie bezletovej zóny nad Ukrajinou, nechcú vojnu s Ruskom.

1. mar. 2022 | 3 komentáre

Zdroj obrázka:

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj v pondelok vyzval na celosvetový zákaz prístupu ruských lietadiel a lodí na zahraničné letiská a do prístavov. Ako povedal vo videu na Facebooku, má ísť o potrestanie Ruska za vojenskú inváziu na Ukrajinu. TASR informuje na základe správy agentúry AFP.

3 komentáre

  1. Ej, ej Zelensky, to nie je ako čítať deťom pred spaním rozprávky o mackovi Pú.😄

    Odpoveda
  2. Odmietli lebo vedia že by dostali na búdku!!! USA chcú vojnu proti Rusku, ale aby ju za nich viedol niekto iný. Prečo by inak dodávali zbrane na Ukrajinu? prečo by cvičili Ukrajinských fašistov? Nuž preto lebo chceli aby tí viedli vojnu za nich. Oni ich budú iba podporovať, tak že im dodajú zbrane a muníciu. Proti Rusku zaviedli sankcie ktoré trvajú už 8 rokov a každého pol roka ich stupňovali. Čo mi to tak pripomína? Už si spomínam IRAK!!! Tam USA zaviedli sankcie proti Iraku a viedli ich 10 rokov!!! A až potom napadli Irak a zatiahli do vojny aj zločineckú teroristickú organizáciu NATO!!! Použili pritom klamstvo o ZHN!!! Takže vychádzajme s toho, že klamali vtedy tak klamú aj teraz!!! Logika nepustí!!! Mysleniu zdar!!!

    Odpoveda
    • Presne tak

      Odpoveda

Odosla komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *