Vznikne špeciálna komisia na obnovu dôvery v štát.

16. sep. 2021 | 4 komentáre

Zdroj obrázka:

Vznikne špeciálna komisia na obnovu dôvery v štát. 1

Bezpečnostná rada štátu na svojom štvrtkovom rokovaní schválila vznik špeciálnej komisie na obnovu dôvery v štát. Reagovala tak na napätú situáciu v bezpečnostných zložkách.

4 komentáre

  1. Tak snímka s Eduardom Hegerom nad článkom o zvláštnom výbore na obnovu dôvery v dŕžavu vyznieva podobne dôveryhodne ako snímka s Alfredom Ernstom Rosenbergom nad článkom o založení výboru pre rasovú rovnosť.

    Odpoveda
  2. A po vyšetrení príde zasa „poučenie z vývoja v strane a v spoločnosti“?

    Odpoveda
  3. Absurdistan! Aká bude náplň tej komisie na obnovu dôvery? Alebo to bude len ďalší tunel na odčerpávanie prostriedkov ŠR pre túto chuntu.

    Odpoveda
  4. Naši volení predstavitelia štátu Slovenská republika, členovia vlády SR, poslanci parlamentu, stranícki vodcovia a funkcionári, tí všetci v priebehu niekoľkých mesiacov stratili dôveru slovenskej verejnosti. Stratili, pretože nevládli. Užívali moc. Príliš okato sa všetko dialo na očiach verejnosti a bohvie čo sa deje v zákulisí, keď to tak „vybuchlo“ v súčasnej situácii emócií medzi bezpečnostnými zložkami štátu, dokonca už tak, že premiér s chtivosťou „fšetko v okamihu riešiť“ tak byrokraticky zostavuje “ KOMISIU na obnovu dôvery v štát“. Akože, v štát? To potom obviňuje práve seba a všetkých „činovníkov“ súčasne zvolenej vlády, parlamentu a dosadených silových zložiek…píše sa v blogu Koniec dôvery na Slovensku dnes 17.9.2021 https://klubnarodohospodarov.blog.pravda.sk/2021/09/17/koniec-dovery-na-slovensku/

    Odpoveda

Odosla komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *