Vyšetrovatelia OSN: Rusi na Ukrajine spáchali vojnové zločiny.

23. sep. 2022 | 3 komentáre

Zdroj obrázka:

Vyšetrovatelia OSN uviedli, že na Ukrajine boli spáchané vojnové zločiny. Na ich zozname sú ruské ostreľovanie civilných oblastí, niekoľko popráv, mučenie a sexuálne násilie, informuje agentúra AFP. Boli aj znásilňované, mučené a protizákonne zadržiavané deti. Vyšetrovacia komisia sa bude zaoberať aj tvrdeniami o nútených prepravách a adopciách detí. Pri ústnom predstavení prvých záverov komisie o tom informoval jej predseda Erik Möse.

3 komentáre

  1. Jasneee, jasneee, Rusi a kto iny, samozrejme, tak ako v Bucci ked to cele bol podvod a dnes to uz vsetci vieme, staci sa spytat starustu dediny Bucca.
    Jaseee ze Rusi, a my asi vsetcia seno zerieme, vsak!
    Ked prisli rusi do Charkova tak kazdy ich tam vital a cakal na nich ako na spasenie, a teraz ja mam tomu verit ze ich isli skantrit, hej? No to mi teda logiku nedava!
    Ja vam poviem co sa stalo, prisli tam amici a zoldnieri statov z NATO a Rusi kedze mali 10% vojakov toho co amici, a tak ustupili. No, a co sa asi tak mohlo stat? Ja rovnako mozem tvrdit ze ukronacisti skantrili vlasnych ludi, to mozem rovnako tvrdit a otrieskavat to mainstreamu o hlavu!

    Odpoveda
  2. A kde byla OSN když páchali zločiny U-SSA, NATO zločiny, aha to bylo přece v rámci implementace U-SSA DEMOkracie, omlouvám se nějak mi to vypadlo z hlavy. Notabene OSN je emerická organizace na kterou stejně všichni serou.

    Odpoveda
    • vsak OSN bolo zalozene americanmi

      Odpoveda

Odosla komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *