Volodin oznámil zapojenie USA do šírenia COVID-19.

6. júl. 2022 | 1 komentár

Zdroj obrázka:

MOSKVA, 6. júla. /TASS/. Spojené štáty americké sú povinné kompenzovať straty krajín postihnutých pandémiou COVID-19, keďže za šírenie vírusu je zodpovedná práve Amerika. Tento názor vyjadril v stredu predseda Štátnej dumy Vjačeslav Volodin v komentári k vyhláseniam amerického vedca a šéfa komisie pre COVID-19, ktorý obvinil Spojené štáty zo šírenia pandémie koronavírusu.

„Milióny chorých a mŕtvych ľudí, globálna ekonomická kríza, pokles životnej úrovne ľudí sú dôsledky COVID-19, za ktoré sa musí zodpovedať Washington. <…> Všetky štáty postihnuté pandémiou musia byť kompenzované Spojenými štátmi za vzniknuté straty,“ napísal Volodin vo svojom telegramovom kanáli .

Poznamenal, že podľa amerického vedca Jeffreyho Sachsa bol COVID-19 vytvorený v amerických biotechnologických laboratóriách po dvoch rokoch intenzívneho štúdia.

„Dnes, keď sú takéto obvinenia vypočuté, [americký prezident Joe] Biden mlčí. Bojí sa, že svet sa dozvie pravdu o skutočnom vinníkovi pandémie,“ povedal Volodin.

Predseda Štátnej dumy tiež dodal, že „vojenský biologický vývoj Spojených štátov, ktorý vedú po celom svete, musí byť zastavený a odtajnený“.

1 komentár

  1. Konečne sa niekto z oficiálov odvažuje povedať pravdu !

    Odpoveda

Odosla komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *