VIDEO Uznávaný profesor vyškolil Mikloša: Vojna na Ukrajine je proste stret USA a ich spojencov s Ruskom!

24. jún. 2022 | 5 komentáre

Zdroj obrázka:

Bývalý minister financií, bývalý vysokopostavený funkcionár v ukrajinských vládnych štruktúrach a súčasný poradca prezidentky SR Zuzany Čaputovej Ivan Mikloš našiel v relácii RTVS Do kríža svojho jasného názorového oponenta. Expolitik býva v debatách obvykle veľmi suverénny, no tentokrát sa mu miestami ťažko reagovalo na odborné argumenty uznávaného českého profesora medzinárodných vzťahov Petra Druláka. Ten má diametrálne odlišný názor na to, ako by mala byť vyriešená rusko-ukrajinská vojna. Drulákovi sa nepozdávalo hlavne to, že Mikloš opakovane nazval krajiny na strane USA a Ukrajiny „civilizovaným svetom“. Myslí si taktiež, že spoliehanie sa na neobmedzenú odhodlanosť ukrajinských vojakov je naivné.

5 komentárov

  1. No ešte mu nestačilo byť zodpovedný za Juhosláviu a teraz je chce byť najväčší odborník na spor RF s Ukrajinou?

    Odpoveda
  2. žijem v Srbsku .Pytal som sa Srbov či im nevadi že Mikloš aj z Dzirinom su na slobode.Povedali že nikdy nezabudnu.

    Odpoveda
  3. Miklož by mal vysvetliť prečo spolu s Durindom predali vysoko ziskové strategické energetické podniky ktoré si zodpovedné štáty strážia ako oko v hlave. Malo by sa tak stať pred vyšetrovateľom a v prípade dokázania poškodenia Slovenskej republiky, čo je na 99,99 % isté, by mali niesť zodpovednosť prostredníctvom väzobného stíhania. Na Slovensku sa momentálne sedí za oveľa menšie zločiny.

    Odpoveda
  4. Je čudné, že tento inžinier zo Svidníka, napriek tomu, že vypotil neskutočné množstvo ekonomických infantilností, hraničiacich s hospodárskou sabotážou, sa voľne pohybuje. Sekli by mu tepláky.
    Kto vie, prečo vždy pustí do gatí, keď je pozývaný do debaty s Marianom Vitkovičom.

    Odpoveda
    • Pamätám si keď odpovedal na otázku redaktora prečo nefunguje výber daní a tento hajzlík na drzovku vraj : „všetko fungue ako má“. Len to si už vtedy balil kufre a ťahal kam ho jeho pániček spoza veľkej mláky posielal škodiť ďalej aj so 40 kilovým Dzurindom. Asi pálili potom rovno na ukrajinu „pomáhať“ svojími rozsiahlymi znalosťami…. Pamätá si to ešte niekto dnes ?

      Odpoveda

Odosla komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *