V Česku za piatkový deň laboratória odhalili viac ako 17 000 nových prípadov covidu-19. Kto sa dostáva do nemocníc a kto zomiera? Mesík hovorí o vakcinačnom “fiasku”.

4. dec. 2021 | 3 komentáre

Zdroj obrázka:

Za piatok pribudlo v Česku 17 659 nových prípadov covidu, čo je o 2700 menej ako pred týždňom. Denný prírastok nakazených v medzitýždňovom porovnaní klesol v tomto týždni tretíkrát. Treba však podotknúť, že pozitivita testov zostáva ďalej vysoká, u ľudí s príznakmi choroby sa preukáže nákaza u každého tretieho. Informácie vyplývajú z webu ministerstva zdravotníctva.

3 komentáre

  1. Kreteni zo slovenskej i českej vlády: začnite liečiť ľudí ..nie zachraňovať!
    Načo robíte testy ľuďom keď ich po zistení pozitivity neliecite ?!

    Každý pozitivne testovaný Slovák mal dostať zdarma mesačnú dávku vitam D3, Z, V, Isoprinosin a Ivermectin tak ako tu v Brazílii. A bude pokoj…žiadne stresy v nemocniciach.

    Odpoveda
    • nemocnice v čechach su pretažene ale nie covid podvodom ale infarktami a poražkami po vakcinacii.atym idiotom slovenskym treba vysvetlit že vaši papalaši apanduru doistavu placebo avam davaji jed s rakovinkou spike protein len treba ost do rady na poražku chumaji oblizovat chazarskych kurvam rite držat hubu lebo tolerantnost a pachat eutanaziu ešte si to aj podpiš idiot zaplatime to všetci aj ti čo tam neboli dakujeme za otrocky dlh kreteni

      Odpoveda
      • Máš pravdu kámo

Odosla komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *