Ukrajina kritizovala správu o vojakoch v civilných oblastiach.

4. aug. 2022 | 2 komentáre

Zdroj obrázka:

Tak už sa ozvalo ukrajinské vedenie, ktoré je pobúrené najnovšou správou Amnesty International.  Ukrajinský minister obrany Olexij Reznikov označil správu za „zvrátenosť“. Ale nie preto, žeby snáď v nej boli uvedené nejaké klamstvá. Tie tam očividne nie sú. Pobúrilo ho to, že si vraj Amnesty neuvedomuje, že Ukrajinci bránia svoju krajinu. A zo správy je rovnako pobúrený Ukrajinský minister zahraničných vecí Dmytro Kuleba. Ani on neprotestuje kvôli tomu, že by bola správa o ukrajinských vojenských zverstvách voči tamojším civilistom nepravdivá. Štve ho, že vraj Amnesty vytvára touto správou falošnú rovnosť – medzi páchateľom a obeťou, medzi krajinou, ktorá ničí stovky a tisíce civilistov, miest a území, a krajinou, ktorá sa zúfalo bráni…

2 komentáre

  1. Akosi sme zabudli z histórie, že ani fašisti v Tretej nemeckej ríši sa necítili byť vrahmi a odľudmi, oni len „rozširovali priestor“. Takisto Pinochet predsa robil demokraciu, oproti tomu hnusnému socialistovi Allendemu v Chille 1974, nik z nich si neprizná, že sú vrahovia a odľudi, prečo to chce Amnesty Int. počuť od UA.

    Odpoveda
  2. Ukradinci, pravda vždy bolela, bolí a bolet bude, to neokecáte a „neospravedlníte“ ničím. A ta pravá bolest přijde až se začne účtovat, to vás ty nacistické choutky teprve přejdou.

    Odpoveda

Odosla komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *