Putin odmietol zodpovednosť Ruska za útok na obchodné centrum v Kremenčuku.

30. jún. 2022 | 3 komentáre

Zdroj obrázka:

Ruské ministerstvo obrany už v utorok vyhlásilo, že ruské sily vykonali v pondelok v Kremenčuku útok na hangáre so zbraňami a muníciu, ktoré Ukrajine dodali Spojené štáty a európske krajiny. Výbuch tam uskladnenej munície viedol podľa ruského rezortu obrany k požiaru v neďalekom obchodnom centre, ktoré však podľa Moskvy nebolo v tom čase v prevádzke.

3 komentáre

  1. UA zakrýva aj svoju neschopnosť chrániť vlastné obyvateľstvo: Po 1. čo robí závod opravujúci techniku a dopľňajúci muníciu uprostred mesta pri Obch.centre a welnesparku? Predstavte si,že by tak urobil Trenčín! to by bolo v EU rečí…po 2.ako to, že obchoďák bol otvorený aj počas hláseného leteckého útoku? Vraj na FB visí oznam, že obchod neprerušuje prevádzku ani počas leteckého poplachu, po 3. aké bolo protipožiarne zabezpečenie OC? Plechové strechy a vnútri ani kýbel…a vojna nie je kojná, čo čakali v Kremenčuku? Poštové holuby ked zazneli sirény?

    Odpoveda
  2. pravda sa po case ukaze, viac verim Rusku ako vyplodom tych zapadom kupenym ukrajinskym onym ani neviem ako ich mam nazvat…

    Odpoveda
  3. Nejsou tam parkující auta , sanitky , polehávající zranění lidé , také kouř je spíš z hořící munice !

    Odpoveda

Odosla komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *