Poslanci mimoriadne zasadajú do lavíc. Lengvarský chce vnútroštátne digitálne očkovacie preukazy, bez ktorých občania nebudú môcť využívať rôzne služby.

23. júl. 2021 | 2 komentáre

Zdroj obrázka:

Poslanci mimoriadne zasadajú do lavíc. Lengvarský chce vnútroštátne digitálne očkovacie preukazy, bez ktorých občania nebudú môcť využívať rôzne služby. 1

Predseda Národnej rady (NR) SR Boris Kollár (Sme rodina) otvoril mimoriadnu letnú schôdzu parlamentu. Na programe 35. zasadnutia je viac ako desať bodov, medzi nimi návrhy na skrátené legislatívne konanie k dvom vládnym novelám. Jednou z nich je novela, ktorá sa týka využívania digitálnych očkovacích COVID preukazov. Okrem toho by mali zákonodarcovia prerokovať aj poslanecký návrh zákona o podpore štátneho nájomného bývania.

 

2 komentáre

  1. To bude platit i pro nezaočkovaný z vlády?

    Odpoveda
  2. Verím, že okrem Ko_llárovcov sa pripoja aj niektorí iní poslanci vládnej koalície. Ak nie tak potom treba túto liberálno-fašistickú vládu pohnať priamo pred súd!!! A súdiť ich za zločiny proti ľudskosti!!! Norimberg týmto sviniam fašistickým asi už nič nehovorí!!! tak im ho treba pripomenúť!!! Iba Nemeckí nacisti robili takéto zverstvá!!!

    Odpoveda

Odosla komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *